""
""

Ljubav ne poznaje granice: Nišlija prodao stan i novac dao voljenom klubu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.04.15. | 10:03

Ovakvi potezi u teška vremena vraćaju veru u čovečanstvo...

Dobro je poznato da pravi klubovi ne mogu da postoje bez vernih navijača! Nebitno je da li se radi o osvajaču Lige šampiona, ili timu čiji fudbaleri za bubamarom jure proplancima Srbije. Kada je najteže, pravi prijatelji su tu da pruže ruku i svom voljenom klubu pruže bezrezervnu podršku i pomoć, bilo moralnu, bilo finansijsku. A jedna neverovatna priča, koja će zagrejati svačije srce u ovom tmurnom i kišovitom danu dolazi nam iz Niša, gde je jedan 67-godišnji dekica uradio nešto potpuno neverovatno kako bi pomogao Sinđeliću.

Izabrane vesti

Naime, prema pisanju Sportskog žurnala, stariji gospodin po imenu Rume Jovanović prodao je svoj stan kako bi spasao klub od propasti. Sinđelić se već mesecima nalazi pred kolapsom, pošto novac iz gradske kase nije stigao, a čovek koji za ovaj klub navija već šest decenija uradio je nešto ogromno!
"Ne pamtim d aje Sinđelić bio u većoj krizi. Prodao sam stan da bih pomogao. Potpisan je ugovor o pozajmici, iznos ne bih pominjao, ali nije mali. Iščupaćemo se, u to sam ubeđen", rekao je optimistični Jovanović

Ovakvi potezi u teška vremena vraćaju veru u čovečanstvo...


tagovi

SrbijaSinđelić Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara