Liverpul sprema šokantno pojačanje – Nemac iz Brajtona!

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.12.18. | 12:43

Jirgen Klop naciljao zemljaka

Ne očekuju se velike turbulencije u Liverpulu tokom zimskog prelaznog roka, ali neko pojačanje bi moglo da stigne. Ne baš neko veliko i zvučno, već neko iznenađujuće u Klopovom stilu kao što su bili Karijus, Klavan, Šaćiri… Zajednički za sve njih je da ih je Klop znao odranije iz Bundeslige.

A sada bi mogao da napravi jopš jedan iznenađujući “nemački” transfer!

Izabrane vesti

Mediji na Ostrvu pišu da je Liverpul zainteresovan za nemačkog vezistu Paskala Grosa koji od prošle sezone sa velikim uspehom igra za Brajton. Pre toga je igrao za Hofenhajm, Karslrue i Ingolštat gde ga je Klop i opazio. Gros je pre godinu i po došao u Brajton na mala vrata, a ostavio je sjajan utisak i sa sedam golova i osam asistencija u debitnatskoj sezoni bio jedno od najboljih pojačanja Premijer lige. Navijači su ga izabrali za igrača godine u Brajtonu i ubrzo je potpisao novi ugovor na četiri godine.

Ali ove sezone ne igra u formi iz prošle. Samo jedan gol, nijedna asistencija…

I opet, Liverpul razmišlja o njemu?!

Klop ga jako ceni.
Poznajem ga otkako je bio klinac. On je fantastičan igrač koji je mnogo napredovao. Ima odličnu desnu nogu, odličan je izvođač slobodnih udaraca i dobar šuter. Inteligentan je i dopada mi se kao igrač”, rekao je nedavno Jirgen Klop za Grosa.

Engleski mediji navode da bi Redsi mogli da pošalju ponudu od oko 15.000.000 funti i da bi tada na potezu bio Brajton. Galebovi se bore za opstanak i teško bi podneli gubitak jednog od najvažnijih igrača. Ipak, za 27-godišnjeg Grosa bi ovo bila prilika karijere koja se ne odbija.

Liverpul ima mnogo problema s povredama ove sezone, pogotovo u veznom redu i sveža krv na sredini terena bi im dobro došla. Deluje da će borba za titulu biti iscrpljujuća i zanimljiva, pa bi dolazak Grosa doneo dodatne opcije Klopu u veznom redu.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Paskal GrosZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara