""
""

Liverpul gubi još jednog supertalentovanog klinca! Sa Sterlingom je trebalo da čini ubitačan tandem, sad i on hoće da ide (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 19:03

Zašto deca beže sa Enfilda?

Liverpul u svakom prelaznom roku dovodi igrače "na kilo", a svoje sopstvene mlade fudbalere ne može da zadrži! Nakon što je postalo jasno kako će Rahim Sterling ipak nastaviti karijeru u Mančester Sitiju, Redsi bi mogli da izgube još jednog talentovanog napadača. Naime, 18-godišnji Džerom Sinkler odbio je da potpiše novi ugovor s klubom sa Enfilda.
"Ponekad nekim stvarima nije suđeno. Okrećem novo poglavlje, a jedva čekam da vidim šta će se događati ove godine", napisao je Sinkler na svom Tviteru.

Izabrane vesti

Ovaj momak je u Liverpul došao kao 14-godišnjak i ušao je u istoriju kao najmlađi igrač koji je igrao u nekoj seniorskoj utakmici Redsa. Imao je 16 godina i šest dana kada je u septembru 2012. odigrao poslednjih 10 minuta utakmice Liga kupa protiv VBA. Povrede su ga usporile u razvoju tako da je ove godine bio pozajmljen Viganu.

Sinkler je bio redovan član engleskih mladih reprezentacija, a svojevremeno su mediji na Ostrvu pisali kako bi Sterling i on trebalo da vrate Liverpul na staze stare slave. Međutim, izgleda da će i Sinkler putem nešto starijeg kolege, stazom koja vodi daleko od Enfilda. Ukoliko se nešto značajno ne promeni narednih dana i mladi napadač se ne predomisli, Redsi bi mogli da ga prodaju ovog leta kako bi bar nešto uspeli da zarade, pošto mu ugovor ističe leta naredne godine...

(foto: Action Images)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015LiverpulEvropaEngleskaDžerom Sinkler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara