""
""

Liverpul čeka Oksa sa 30.000.000 u džepu

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.17. | 20:25

Jirgen Klop se nada da će Arsenal pristati na prodaju

Liverpul je pre nekoliko dana kupio Mohameda Salaha iz Rome za 50.000.000 evra, ali šoping na Enfildu nije završen. Zna Jirgen Klop da mu je za pravi pohod na tu dugo čekanu titulu šampiona Engleske potreban snažniji vezni red i brži igrači, pa otuda i interesovanje za one najkvalitetnije.

Izabrane vesti

Jedan od takvih je sigurno Aleks Okslejd-Čemberlen. Krilni fudbaler Arsenala, poznat po velikoj brzini, okleva sa produženjem vernosti Tobdžijama (ugovor mu ističe u leto 2018. godine) što Crvenima vraća nadu da bi mogli da ga nagovore da se preseli u Mersisajd ovoga leta.

Reprezentativcu Engleske je ponuđen novi ugovor na Emiratima, ali on nije zadovoljan uslovima jer smatra da zarada od 91.000 evra nedeljno koliko mu se nudi nikako nije adekvatna njegovim kvalitetima. Zato 23-godišnji ofanzivac okleva sa potpisivanjem, što u Liverpulu povećava apetite za njegovim dovođenjem.

Prema pisanju lokalnog Liverpul Eha, na Enfildu su uvereni da će im za kupovinu Okslejd-Čemberlena biti dovoljno i 30.000.000 evra, a uzdaju se i u želju Arsenala da proda fudbalera već ovog leta kako ne bi rizikovao da ga izgubi narednog za džabe. 

Pored Liverpula, za Okslejd-Čemberlena interesovanje pokazuju i Čelsi i Mančester Siti.

Najveći zagovornik dolaska engleskog reprezentativca je Jirgen Klop koji se divi brzim i eksplozivnim fudbalerima, mada Nemac nije kadar da mu garantuje da će biti nedodirljiv ukoliko se preseli na Enfild.

Karta na koju Crveni igraju u realizaciji ovog transfera je njegov menadžer Ejdi Vord kojeg su u Liverpulu upamtili po tome što im je odveo Rahima Sterlinga u Mančester Siti, ali pošto su i posle toga sarađivali s njim, očekuju da im se oduži i dovede Okslejd-Čemberlena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

transferiPremijer ligaLiverpulEngleskaArsenalAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara