"Slab na Mesija: Lineker"
"Slab na Mesija: Lineker"

Lineker bi igrao sa Mesijem i Nejmarom: To bi bio fudbalski orgazam!

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.06.15. | 14:31

Bivši napadač Barselone bi platio da preuzme Suarezovu poziciju u katalonskom timu

Slab na Mesija: LinekerGari Lineker ima svog očiglednog favorita u finalu Lige šampiona. Nekadašnji golgeter Barselone je istakao da će navijati za svoj bivši klub, ali i da bi, kada bi to bilo moguće, voleo da igra u timu koji će se suprotstaviti Juventusu.

Nekadašnji reprezentativac Engleske je kao stručni konsultant na britanskom Bi-Bi-Si-ju izjavio da nema sumnju u to da će Barselona proslavljati petu titulu prvaka Evrope i dodao svoje viđenje o ekipi Luisa Enrikea.
„Voleo bih da igram u ovom timu. Ma platio bih da igram kao ’devetka’ umesto Luisa Suareza, sa Lionelom Mesijem i Nejmarom na krilima. To bi bio fudbalski orgazam, ali zamislite kako je to tek sa Suarezom koji je bolji nego što sam ja bio“, rekao je Lineker.

Izabrane vesti

Strelac 42 gola u dresu Barselone je dodao da se izuzetno divi Mesiju, što često ističe na društvenoj mreži Tviter.
„On je čovek i ponekad mu se desi loš dan kada igra mnogo dobro. Nikada nisam video takvog igrača, i sa i bez lopte u posedu. Izuzetno je brz i kada napadne trojicu ili četvoricu protivničkih igrača, on opet bude pobednik u takvim duelima“, istakao je nekadašnji igrač Totenhema.

Govoreći o finalu Lige šampiona, Lineker je rekao da će najverovatnije upravo Argentinac rešiti taj meč.
„Svaki tim sa Mesijem u sastavu je favorit. Ukoliko mu igrači Juventusa ne budu davali prostora, možda i stvore više problema Barseloni, ali trio Mesi-Suarez-Nejmar je u stanju sve da uradi.“

Finale Lige šampiona je na programu večeras od 20.45, Barselona juri svoju petu, dok torinski Juventus priželjkuje treću titulu prvaka Evrope. 

(FOTO: Action images)


tagovi

NejmarLuis SuarezLionel MesiLiga šampionaGeri LinekerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara