"Fil Nevil"
"Fil Nevil"

Legenda Evertona odlazi sa Gudisona na kraju sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.13. | 17:09

Dugogodišnji kapiten Karamela Fil Nevil odlučio je da napusti klub po isteku ugovora, ali i dalje ne želi da okači kopačke o klin

 

Fil NevilPosle skoro punih osam godina u Evertonu, kapiten Evertona Fil Nevil je odlučio da ne produži ugovor sa klubom i na kraju sezone ode kao slobodan igrač. Iskusni 36-godišnji Nevil je među Karamele stigao davne 2005. godine iz Mančestet junajteda, a pored poznih igračkih godina, Englez ne planira da okači kopačke o klin.
“Želim da nastavim da igram na visokom nivou što je duže moguće. I pored mnogo razmišljanja odlučio sam da je najbolje da na kraju sezone odem, mada, još uvek ne znam gde“, rekao je Nevil.

Izabrane vesti

Tokom perioda provedenog u klubu, bivši reprezentativac Engleske je odigrao 303 utakmice za tim sa Merzisajda.
“Za mene je velika čast što sam igrao i bio kapiten Evertona. Uživao sam u vremenu provedenom na Merzisajdu i iz kluba ću otići ponosan na ono što sam uradio za klub. Želeo bih da se zahvalim menadžeru Dejvidu Mojesu, predsedniku kluba Bilu Kenrajtu, osoblju i svim igračima Evertona što su mi tokom svih godina pružali bezrezervnu podršku“, poručio je Nevil.

Prema pisanju britanskih medija, moguća destinacija iskusnog defanzivca je MLS liga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaFil NevilPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara