""
""

Kuzmanović se naoštrio pred derbi: Palasio će biti čovek odluke

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.11.14. | 15:13

Srpski internacionalac će meč najverovatnije početi u prvoj postavi za razliku od Nemanje Vidića koji je najavljen na klupi

Nekada su okršaji milanskih rivali odlučivali o titulama u Seriji A ili Ligi šampiona, ali naredni duel posrnulih velikana Milana i Intera će dati odgovor na pitanje ko je manje loš. Rosoneri i Nerazuri su daleko od vrha italijanskog fudbala, oba tima imaju mnogo problema i pobeda u derbiju koji je na programu u nedelju uveče bi bila melem na ranu za sva razočaranja koja su priredili svojim navijačim od početka sezone.

Izabrane vesti

Dvojica srpski fudbalera konkurišu za sastav Intera kod novog trenera Roberta Mančinija. Prema poslednjim informacijama sa Apenina, Zdarvko Kuzmanović je blizu mesta u prvoj postavi zbog suspenzije Medela, dok će Nemanja Vidić najverovatnije početi meč na klupi za rezerve.

Kuzmanović nije uspeo da se nametne prethodnom treneru Macariju kao član startnih 11, ali naglašava da je s njim imao korektan odnos.
Iskreno nisam očekivao da će Macari dobiti otkaz. Imao sam dobar odnos s njim iako nisam imao mnogo prilike da igram. Nažalost, u Interu se samo gledaju rezultati, a mi smo imali nekoliko bodova manje od onog što je planirano“, objašnjava Srbin.

Takođe, izneo je svoju prognozu pred nedeljni meč.
Mislim da bi Rodrigo Palasio mogao da bude igrač odluke na derbiju. Mada, derbi je posebna utakmica koja podiže tenzije nekoliko dana pred meč. Nije toliko važno ko će dati gol, bitna je samo pobeda. U ovakvim utakmicama igrači moraju da obrate pažnju na detalje, a pobeđuju oni koji pokažu više želje. Daćemo sve od sebe da pobedimo, zajedno sa novim trenerom Robertom Mančinijem. Mi smo Inter, moramo da budemo najbolji“, rekao je Kuzmanović.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaInterItalijaMilanRodrigo PalasioSerija AZdravko Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara