"Miloš Krstić (žuti dres) na meču protiv Bazela"
"Miloš Krstić (žuti dres) na meču protiv Bazela"

Krstić ne igra, ali smo ga pustili da dođe u Beograd, jer navija za Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.08.13. | 21:37

''U napadu su najbolji Mitrović, Grbić i mladi Ninković, ali ne mora favorit uvek da pobedi, pokušaćemo što više da im zagorčamo život'', rekao trener Tuna

Miloš Krstić (žuti dres) na meču protiv BazelaFudbaleri Tuna odradili su u sredu veče trening na stadionu u Humskoj 1, a šef stručnog štaba švajcarske ekipe Urs Fišer otkrio da srpski internacionalac Miloš Krstić neće igrati protiv crno-belih u prvoj utakmici završnog eliminacionog kola za plasman u Ligu Evrope.

Nekadašnji vezista OFK Beograda, Rada i Jagodine, internacionalac u Francuskoj (Marsej, Ažaksio) doputovao je  sa ekipom u Beograd, radio na stadionu crno-belih, međutim, ne konkuriše za sastav.
''Krstić neće igrati, dugo je bio povređen, tek je odradio jedan trening sa ekipom. Nismo hteli da mu onemogućimo dolazak u Srbiju i na stadion Partizana čiji je veliki navijač'', rekao je trener Urs Fišer, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Izabrane vesti

U taboru Tuna su umereni optimisti po pitanju plasmana u grupnu fazu, ali su ulogu favorita prepustili našem predstavniku.
''Pogledali smo nekoliko video snimaka poslednjih utakmica crno-belih, jak su tim, i pored toga što u javnosti kruže drugačije priče, oni su favoriti. Sport je interesantan, jer ne mora uvek favorit da pobedi, mi ćemo pokušati da im što više zagorčamo život''.

Švajcarci su ovog leta eliminisali gruzijsku Čikuru (2:0, 3:1) i švedski Haken (2:1, 1:0), a na 11 evropskih gostovanja pretrpeli su samo četri poraza, iz čega se može zaključiti da su prilično kompaktan sastav. Mada, znaju i oni od koga im preti najveća opasnost.
''U napadu su najbolji Mitrović, Grbić, mladi Ninković, posebno je zanimljiv iskusni Đemba Đemba koji igra u oba smera. Uprkos takvom kvalitetu rivala nećemo se predati u Beogradu'', rekao je trener Fišer.

 

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

Liga EvropeMiloš KrsićFK PartizanSrbijaTun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara