"Mladen Krstajić i Dragan Đurić"
"Mladen Krstajić i Dragan Đurić"

Krstajić o „dotičnom gospodinu“: Navijam za Dačića i Vučića

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.02.13. | 15:23

“Za mene se zna kako sam zaradio i gde plaćam porez, a nisam siguran da isto može da kaže i dotični. Videćemo gde će u budućnosti biti on, a gde Krstajić“, kaže za MOZZART Sport nekadašnji sportski direktor Partizana

 

Mladen Krstajić i Dragan ĐurićNičija nije gorela do zore, pa tako neće ni Draganu Đuriću, uveren je bivši sportski direktor Partizana Mladen Krstajić, kojem se nimalo nisu dopale otrovne strelice nekadašnjeg šefa i optužbe da, kao i Nenad Bjeković, finansira navijačku grupu Zabranjeni.
Strašno je, suludo kako se ponaša, šta radi i šta izjavljuje čovek koji se zove predsednikom institucije kakva je Partizan. Samo urušava klub koji vodi. Ne želim čak ni ime da mu spomenem. Niti da odgovaram na njegove insinuacije i optužbe. Zna se ko sam, šta sam, kako sam zaradio novac, gde sam ga uložio i kome plaćam porez. Ne znam da li se i za njega može isto reći. Videćemo gde će u budućnosti biti on, a gde će biti Mladen Krstajić“, rekao je vidno iznervirani Krstajić za MOZZART Sport podsetivši na istrage koje su se vodile povodom spornih privatizacija u Srbiji, a kojima je prema medijskim navodima obuhvaćen i Dragan Đurić.
Navijam za moj klub, ali navijam i za Dačića i za Vučića, jer bih voleo da sa porodicom živim u pravnoj državi, kao što sam živeo 10 godina u Nemačkoj“.

Izabrane vesti

Krstajić je nastavio ponovivši poziv Đuriću na TV duel.
Ako dotični gospodin ima još nešto da mi kaže ponavljam mu poziv da to uradi jedan na jedan na bilo kojoj televiziji. Ako samo i uspe da uživo ponovi sve što je izjavi pružiću mu ruku i čestitati".

 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Dragan ĐurićMladen KrstajićFK PartizanSrbijaSuperligaZabranjeni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara