"Ernests Gulbis"
"Ernests Gulbis"

Kraj za Delpa, Gulbis ide na Novaka

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.17. | 17:17

Letonac, trenutno 589. na ATP listi u tri seta savladao indispioniranog Argentinca. Povoljan scenario za Đokovića

Ernests GulbisSvakako najomiljeniji teniser na turu, Huan Martin Del Potro zaustavljen je već u drugom kolu Vimbldona. Simpatičnog Argentinca je u tri seta, rezultatom 6:4, 6:4, 7:6 (3) savladao Ernests Gulbis.

Lertonac je od samog starta susreta bio bolji, dok se Del Potro mučio, tako da je gotovo odmah bilo jasno da će teško do meča sa Novakom Đokovićem. Ovako u trećem kolu naš as dočekuje Gulbisa koji mu mnogo više "leži".

Izabrane vesti

Razočarani DelpoOvo je svakako mnogo bolji scenario za Novaka Đokovića koji se uvek muči protiv Delpa. Protiv Gulbisa, sa kojim se družio kao dečak tokom boravka u Nemačkoj u akademiji Nikija Pilića nikada nije imao većih probelma i trenutno je 6-1 u međusobnim okršajima za našeg asa. Kažu da je Gulbis bio veći talenat i da se od njega više očekivalo nego od Noleta. On, međutim nije igrao tenis da bi preživeo, pošto je iz jedne od najbogatijih porodica u Letoniji, već je uživao u životu. Sa druge strane Nole je radio kao mrav i stiigao do vrha belog sporta. Gulbisu, koji je trenutno tek 589. na rang listi to nikada neće dogoditi.

(foto: Action Images)


tagovi

VimbldonNovak ĐokovićLetonijaHuan Martin Del PotroEvropaErnests GulbisArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara