""
""

Koliko vredi Bril Embolo? Nije problem, Alofs plaća koliko treba...

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.10.15. | 13:52

Direktor Volfzburga tvrdi da kriza u Folksvagenu ne predstavlja prepreku da Vukovi zaključe transfer supertalentovanog napadača Bazela

Najbolji mladi fudbaler Švajcarske Bril Embolo ponovo je na meti Volfzburga! Nemački tim pokušavao je da angažuje 18-godišnjeg napadača Bazela i u fiišu prelaznog roka, ali tada su čelnici švajcarskog kluba glatko odbili ponudu tešku oko 20.000.000 evra. 

Direktor Volfzburga Klaus Alofs oglasio je u Bildu danas i otvoreno pričao o planovima Vukova, posebno naglasivši da to što je Folksvagen (ta firma je glavni finansijer tima) u krizi ne znači da klub ne može od sopstvenih sredstava obezbeđenih poslednjih meseci da priušti jedno vrhunsko pojačanje.   

Izabrane vesti

Alofs je ponovio da je samo od prodaje dvojice igrača letos zarađeno blizu 100.000.000 evra, a da je učešće u Ligi šampiona donelo čistih 15.500.000. Na sve to, ukoliko ekipa obezbedi plasman u narednu fazu takmičenja, što uopšte nije nerealno, na račun ovog bundesligaša leći će još oko 5.000.000 evra. 

Bild još navodi da Bazel verovatno neće pustiti Emboloa za manje od 25.000.000 evra. Ipak, ako je verovati Alofsu, to zaista neće biti nikakav problem. Bril Embolo odigrao je do sada 43 prvenstvene utakmice za Bazel i postigao 14 golova.

(foto: Action Images)


tagovi

VolfzburgNemackaEvropaBundesligaBril Donald Embolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara