"Lajvin Kurzava"
"Lajvin Kurzava"

Kolarovu stiže konkurencija? Kurzava krio da je bio u Mančesteru na pregovorima, meč Lige šampiona gledao u hotelu na TV-u

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.11.14. | 09:44

Francuski bek planirao da duel s Bajernom gleda na stadionu, ali se onda setio da bi to moglo loše da izgleda u očima uprave Monaka

Lajvin KurzavaNa veoma surovom fudbalskom tržištu klubovi na svaki način pokušavaju da privole igrače da pređu baš kod njih, a osim što nudi ogroman novac Mančester Siti ima i trikove u rukavu. Građani su zaintersovani za levog beka Monaka Lajvina Kurzavu, te su poslali privatni avion po mladog igrača kako bi on gledao meč Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna na Etihadu.

Informacija se pročula po Engleskoj, a Kurzava se onda setio da ne bi lepo izgledalo da igrač Monaka gleda utakmicu drugog tima u loži te je demantovao glasine i na svom Tviter profilu naglasio da je ispred televizora i da gleda Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Ugledni francuski LEkip tvrdi da je Kurzava zaista bio u Mančesteru na pregovorima jer veoma želi da se okuša u Premijer ligi. Izgleda da Aleksandru Kolarovu i Gaelu Klišiju stiže konkurencija.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFrancuskaLajvin KurzavaLiga 1Mančester SitiMonakoPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara