""
""

Koga zmija ujede, i guštera se plaši!

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.08.17. | 16:31

Kao da se ovom izrekom rukovodio Falkenberg posle poraza od Freja, tima koji flertuje sa nižim rangom, pa od tada puna dva meseca ne zna za neuspeh

Koga zmija ujede, i guštera se plaši. Kao da se ovom izrekom rukovodio Falkenberg posle poraza od Freja, tima koji flertuje sa nižim rangom, pa od tada puna dva meseca ne zna za neuspeh. Od 10. juna ekipa sa juga Švedske zabeležila je pet pobeda i dva remija, i potpuno uhvatila priključak u borbi za jedno od mesta koje vode u najjače društvo.

Izabrane vesti

Danas sastav trenera Hansa Eklunda ide u dvorište Degerforša, koji je u prošlom kolu poražen u poslednjim trenucima na gostovanju Treleborgu, još jednom timu koji se nada makar baražu za viši rang. Šef struke domaćina, koji "guli" devetu sezonu u Degerforšu, nema većih problema oko sastavljanja tima, dok njegov kolega ne može da računa na efikasnog kreativca Karlsona i napadača Prudensa. Treba imati u vidu da se proteklih osam odmeravanja snaga ovih rivala okončalo sa bar jednim golom na obe strane.

U drugom susretu dana Treleborg je domaćin Norbiju. Oba sastava igrala su meč sa tri ili više golova na prethodnih pet, odnosno šest sedmica. 

ŠVEDSKA 2 - 19. kolo

Subota
Ester - Gefle 1:1 (1:1)
GAIS - Sirijanska 2:1 (1:0)

Nedelja
Varberg - Bromapojkarna 1:1 (1:0)
Vernamo - Dalkurd 1:1 (0:0)

Ponedeljak
Atvidaberg - Ergrite 0:0
Frej - Helsingborg 4:0 (1:0)

Utorak
19.00 Treleborg - Norbi
19.00 Degerforš - Falkenberg

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

EvropaFalkenbergsportsko klađenjeŠvedska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara