""
""

Kaleri progovorio o Interovom interesovanju: To je voz koji prolazi samo jednom!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 13:07

Čelsi i Palermo će ostati kratkih rukava...

Plan Roberta Mančinija da u januaru dovede Marka Grujića rasturen je od strane Liverpula, ali Džonatan Kaleri definitivno neće promaći Interu! 

Izabrane vesti

To je u razgovoru za argentinske medije potvrdio i jedan od najtraženijih mladih napadača sveta, koji je rekao da će posle Boke Juniors gotovo sigurno obući dres Nerazura.
"Pregovori su dosta uznapredovali, ali još nije postignut konačan dogovor. Boka Juniors je uspešno odradila svoj deo razgovora, ali treba još da utanačimo neke detalje. Voleo bih da ponovo igram Kopa Libertadores, ali odlazak u Evropu je san svakog igrača. Svi žele da igraju u Interu, to je voz koji prolazi samo jednom. S druge strane jako sam zadovoljan time kako sam odradio svoj posao u Boki, jednom od najvećih klubova na svetu", udvara se iskusno Kaleri i budućim, ali i sadašnjim poslodavcima. 

Kaleri je poslednjih meseci privukao ozbiljnu pažnju brojnih evropskih klubova, a među zainteresovanim stranama nalaze se i Čelsi i Palermo. Ipak, izgleda da će Inter odneti veliku pobedu u ovoj borbi, koja bi Nerazure trebalo da košta oko 11.000.000 evra. S druge strane, Boka je već dogovorila povratak Pabla Osvalda, koji bi trebalo da popuni Kalerijevo mesto u timu. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AItalijaInterEvropaDžonatan KaleriBoka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara