Tevez, Baloteli i Čičarito
Tevez, Baloteli i Čičarito

Kakav napad - Čičarito, Tevez i Baloteli u istom timu od leta?

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.04.18. | 12:10

Nije nerealno...

Meksikanac Havijer Ernandez Čičarito po svoj prilici će već ovog leta završiti svoju drugu englesku avanturu.

Napadač Vest Hema ne uspeva da se izbori za status standardnog prvotimca u taboru Čekićara, menadžer Dejvid Mojes ga smatra alternativom koju uglavnom uvodi s klupe pa je napadač nezadovoljan. Ne manjka mu ponuda, iza njega je dobar CV, a najtraženiji je preko bare u američkoj MLS ligi.

Izabrane vesti

Čak pet timova iz SAD-a pokazala su interesovanje za Ernandeza, a to su Los Anđeles FC, Kolorado Rapids, Real Solt Lejk, Kolumbus Kru i glavni favorit i najzanimljiviji Di Si Junajted. Tim iz Vašingtona ima velike ambicije u letnjem prelaznom roku, a prema tvrdnjama tamošnjeg Vašington Posta, na listi želja pored Čičarita su još i Italijan Mario Baloteli (Nica) i Argentinac Karlos Tevez (Boka).

Sa njima trojicom bi špic ovog tima bio fantastičan i ubojit, ako neko ima para to su bogati Ameri pa bi Zlatan Ibrahimović i ostale MLS superzvezde mogle da dobiju od leta zanimljivu konkurenciju, a da liga da postane još bolja i atraktivnija.

Baloteli od leta postaje slobodan igrač pošto mu ističe ugovor u Nici, dok za Čičarita i Teveza čelnioci Vašingtona moraju da izdvoje određenu svotu za obeštećenje pošto obojica imaju važeće ugovore sa svojim klubovima. U svakom slučaju, zanimljivo bi bilo videti ih svu trojicu u špicu jednog tima.

Foto: Action Images


tagovi

Ćićarito Ernandez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara