""
""

Kaisedo „bombom“ načeo, a Garsija i Vaskez dokrajičili Sevilju! Bakin gol nade za revanš u Andaluziji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.01.15. | 23:47

Espanjol na svom terenu pružio jednu od najboljih partija u sezoni, ali je domaćinu u finišu meča četvrtfinala Kupa kralja popustila koncentracija

Felipe Kaisedo postigao je gol za TV špice, a Espanjol je pobedio na svom terenu Sevilju sa 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala španskog Kupa kralja. Ekvadorski fudbaler izmamio je aplauze domaće publike u prvom poluvremenu, ali to nije bilo sve čemu su se navijači radovali do kraja meča.

Igrao se 18. minut kada je Kaisedo došao do lopte na ivici kaznenog prostora i posle okreta snažnim, a veoma preciznim udarcem „pocepao“ mrežu golmana Sevilje. Kaisedu je ovo osmi gol u sezoni i sve je postigao na Espanjolovom stadionu.

Izabrane vesti

Od tog trenutka pa do 72. minuta gostujuća ekipa pokušavala je nekako da uzvrati raspoloženom domaćinu, ali joj to nikako nije polazilo za rukom.

Onda je Alehandro Aribas u svom šesnaestercu upravo rukom zaustavio loptu, a sudija je pokazao na belu tačku. Siguran sa „kreča“ bio je Serhio Garsija i najavio ubedljiv trijumf.

Kod trećeg gola Sevilje Garsija se pojavio u ulozi asistenta, a realizator je bio Lukas Vaskez 10 minuta pre kraja utakmice, možda i najbolje partije Espanjola u dosadašnjem toku sezone. Ipak, nadu Sevilji da može dalja ulio je Karlos Baka pogotkom u 90. minutu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraKarlos BakaFelipe KaisedoEspanjol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara