"Svetozar Marković (desno)"
"Svetozar Marković (desno)"

Kadetska liga Srbije: Partizanova deca ubedljiva protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.06.16. | 16:13

Teleoptik savladao crveno-bele u odloženom meču sa 3:0, blistao Svetozar Marković

Svetozar Marković (desno)

Kolo pre kraja Kadetske lige Srbije, Partizan je prvi na tabeli, ali zbog velikog broja odloženih utakmica, situacija je vrlo neizvesna, s obzirom na to da su crno-beli odigrali 27 od 29 mečeva, a OFK Beograd samo 24, i ima tri boda manje.

Izabrane vesti

Dok se čeka rasplet u borbi za titulu, crno-beli imaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Njihov praktično „drugi tim“, odnosno igrači rođeni 2000. godine (u Kadetskoj ligi Srbije izlazno godište je 1999) koji igraju za Teleoptik danas su u odloženom meču 20. kola bili veoma ubedljivi protiv Crvene zvezde - 3:0.

Prvi gol crveno-beli su dali sami sebi posle sjajnog prodora i centaršuta Jovana Kokira, potom se u strelce upisao Bogdanovski i na kraju je sudbinu Zvezde zapečatio Bojić. Utisak svih prisutnih jeste da je igrač meča Svetozar Marković, koji je sjajno komandovao odbranom Teleoptika i bio nepremostiva prepreka za igrače Zvezde, a odličnu partiju pružio je i Zlatan Šehović.

Za Zvezdu, kao i u velikoj većini utakmica tokom ove sezone, nisu igrali najbolji igrači generacije 1999. Dejan Joveljić i Luka Ilić, koji igraju za omladince.


tagovi

Svetozar MarkovićFK Partizanmlađe kategorijekadeti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara