"Andrej Aršavin"
"Andrej Aršavin"

KAD RUS IZGUBI RAZUM: Aršavin pijan hteo da se pobije ispred noćnog kluba (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.13. | 16:06

Fudbaler Arsenala, koji već duže vreme greje klupu, očigledno tugu utapa u alkoholu

Andrej AršavinArsen Venger je za njega više puta istakao da je “suvi profesionalac“, međutim, izgleda da francuski stručnjak nije video “mračnu stranu“ Andreja Aršavina, koji ove sezone više greje klupu nego što provodi vreme u igri. Britanski mediji brzinom svetlosti preneli su vest da je reprezentativac Rusije u pijanom stanju pravio haos ispred jednog noćnog kluba u Londonu...

Aršavin, koji očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da ove sezone ima minornu minutažu, pa svoju “sreću“ nalazi u čašici kvalitetnog pića, primećen je u jednoj sporednoj uličici u prestonici Engleske kako psuje i vređa čuvare na ulazu noćnog kluba, koji nisu hteli da ga puste unutra.

Izabrane vesti

Prema rečima očevidaca, Rus je nasilno želeo da uđe preko reda kako bi se potukao sa momcima koji su ga prethodno vređali... Međutim, pred sam kraj snimka, kada je shvatio da neće uspeti da iskali bes na provokatorima, Aršavin je umalo izazvao još jedan fizički obračun – i to sa drugom koji ga je držao da ne padne na zemlju, jer je toliko bio pijan da nije mogao da stoji na nogama.

Ne znamo kako se Rus osećao narednog jutra, ali verujemo da mu nije bilo uopšte prijatno kada je uvideo šta je uradio prethodno veče.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andrej AršavinArsen VengerArsenalEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara