"Čalhanoglu i Martins Indi"
"Čalhanoglu i Martins Indi"

Junajted „sprema zimnicu“: Martins Indi i Čalhanoglu januarska pojačanja? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.10.15. | 20:50

Đavoli su već gledali defanzivca Porta na meču protiv Čelsija

Čalhanoglu i Martins IndiMančester junajted je u potrazi za pojačanjem kada je odbrana u pitanju. Portugalski list O Žogo piše da cu Crveni đavoli uveliko zainteresovani za defanzivca Porta Bruna Martinsa Indija.

Kako prenosi ovaj list, Luj van Gal je poslao svoje sakute da gledaju ovog 23-godišnjaka na meču Porta i Čelsija u Ligi šampiona. Na Old Trafordu njega vide kao zamenu za povređenog Luka Šoa koji se neće skorije vraćati na teren.

Izabrane vesti

Van Gal poznaje Martinsa Indija iz reprezentacije Holandije tako da je upozant s njegovim kvalitetima još sa Svetskog prvenstva.

Pored ovog defanzivca, pojavila se informacija da je Junajted zainteresovan za vezistu Bajer Leverkuzena Hakana Čalhanoglua. Po informacijama italijasnkih specijalizovanih transfer sajtova, ponuda za Turčina mogla bi da bude oko 40.000.000 evra. Čalhanoglu je pažnju na sebe privukao odličnim igrama u dresu Aspirindžija, ali i izuzetnim izvođenjem prekida, posenmo slobodnih udaraca gde je u više navrata pokazao kakav razoran šut poseduje.

Iako je početak oktobra, pripreme za zimu su već počele...

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalHakan ČalhanogluEvropaEngleskaBruno Martins Indi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara