""
""

Jovičić: Svi da radimo u interesu Partizana, popiću kafu sa Popovićem i Nađem

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.12.14. | 18:19

"Postoji mogućnost da na samoj skupštini neko od delegata podnese još neku kandidaturu jer je to validna opcija predviđena statutom", poručio Jovičić

Posle mnogo vremena, sastanaka i većanja Upravni odbor Partizana odlučio je da njegov kandidat za predsedničkim izborima bude Mile Jovičić. On je na taj način zadobio poverenje kolega iz uprave pred kojom se našla i kandidatura Zorana Popovića. Jedini kandidat Partizanovog UO na predstojećim izborima posle sastanka je poručio da je spreman da sarađuje sa svima za dobrobit crno-belih.

Izabrane vesti

Dugo najavljivana izborna skupština crno-belih održaće se 25. decembra, umesto 23. kako je ranije bilo najavljeno. To je već drugo pomeranje, jer je prvobitno trebalo da bude 16. decembra.
“Partizan je večeras pokazao da je veliki klub u svakom smislu te reči. Oba kandidata za mesto predsednika su istakla kadndidaturu, a UO je radio u punom sastavu i posle tajnog glasanja odlučio da podrži moju kandidaturu. Na tom tajnom glasanju moja kandidatura je dobila 10,a  Popovićeva tri glasa”, rekao je Jovičić novinarima posle sastanka.

On je istakao da je pozvao Zorana Popovića i Alberta Nađa na saradnju u budućnosti, a sve u interesu i za dobrobit Partizana.
“Pozvao sam gospodu Nađa i Popovića da oformimo zajedničku ekipu i da, bez osvrtanja na ono što je bilo, radimo u interesu Partizana. Sve što mogu da kažem je da ćemo piti kafu. Postoji mogućnost da na samoj skupštini neko od delegata podnese još neku kandidaturu jer je to validna opcija predviđena statutom. Ali, u ovom trenutku imamo dva kandidata”, naveo je Jovičić.

Pre izbora u klubu, potrebno je da se održe zborovi na kojima će biti odlučeno ko će ući u skupštinu kluba i imati pravo glasa.
“Sutra je sednica Zajednice Superlige, a u četvrtak ćemo početi konsultacije oko kandidacionih zborova na nivou kluba i najrealnije je da njihovo održavanje počne u ponedeljak. Zbog toga, najverovatnije ćemo skupštinu morati da prolongiramo za 25. decembar u 16 sati”, zaključio je sadašnji potpredsednik Partizana.

Poraženi kandidat na glasanju na UO Partizana Zoran Popović nije želeo da komentariše ishod i, uprkos molbama novinara, prošao je pored predstavnika medija.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mile JovičićFK PartizanSrbijaSuperligaZoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara