""
""

Jovičić odgovorio Terziću: Ne spuštam se na taj nivo, nisam kriminalac

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.05.14. | 10:04

Potpredsednik Partizana istakao da mu lični integritet ne dozvoljava da se spusti na nivo diskusije sa prvim čovekom zajednice Superligaša

Zaoštrava se odnos na relaciji Partizan - Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

Potpredsednik crno-belih Mile Jovičić je juče preneo stav kluba da je liga neregularna i da saopštenje koje je izdala Zajednica superligaša posle sednice u Staroj Pazovi ne odgovara istini, odnosno onome što se na sastanku dešavalo. Poručeno je da predsednik Zajednice Zvezdan Terzić više nema podršku kluba iz Humske.

Ubrzo je stigao i Terzićev odgovor koji je optužio Jovičića da u saradnji sa Slobodinim predsednikom Subotićem sprema neki haos, a prvi čovek OFK Beograda je poručio i da previše poštuje Partizan da bio ga gledao kroz prizmu Mileta Jovičića. Istakao je i da je na sednici Zajednice vladala jedinstvena atmosfera.

Jovičić je u razgovoru za Sportski žurnal replicirao da ne želi da se spušta na Terzićev nivo.
„Moj lični nivo i integritet mi ne dozvoljavaju da se spustim na nivo diskusije sa gospodinom Terzićem (ne pripadam nikakvim kriminogenim krugovima i protiv mene se ne vode nikakvi krivični postupci). Ako uzmete u obzir ono  što smo izjavljivali Terzić i ja, kako je onda sve moglo da bude jedisntsveno i divno“, rekao je Jovičić insistirajući da se deo njegove izjave nađe u zagradi.

Videćemo da li će predsednik Zajednice superligaša nastaviti polemiku sa Jovičićem i odgovoriti na novu poruku čelnika kluba iz Humske.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićZajednica superligašaSuperligaSrbijaFK PartizanMile Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara