""
""

Još jedan štrajk u Zemunelu! Nađ: Sprdnja je šta se dešava u klubu

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.12.14. | 13:57

Radnici na stadionu zasad nisu obustavili rad, a sve se dešava samo 10-ak dana pre izborne skupštine crno-belih

U danima kada traje pripreme za skupštinu Partizana i lobiranja na sve strane za predsedničke izbore, situacija među crno-belima dogorela je do tačke ključanja, pošto su jutros radnici i zaposleni u sportskom centru Teleoptik u Zemunu stupili u štrajk.

Izabrane vesti

Njih nekoliko desetina obustavilo je rad zahtevajući isplatu četiri zaostale plate, kao i naknada za prevoz. Iako je uprava kluba tokom jučerašnjeg dana intervenisala i svim zaposlenima uplatila minimalac od 19.000 dinara. To, naravno, nije odobrovoljilo radnike, pa su se opredelili za ovaj korak.

Za razliku od njih, na stadionu Partizana u Humskoj je sve mirno u zasad nema naznake obustave rada.

Za to vreme, čelnici Partizana nikako da se usaglase kada će biti održan sastanak Upravnog odbora na kojem bi trebalo da budu potvrđene kandidature Mileta Jovičića i Zorana Popovića za predsedničku funkciju.

Zbog toga su u četvrtak uveče i tokom današnjeg prepodneva čak četiri puta menjani termini sastanka, da bi se na kraju došlo do rešenja da se vladajuća garnitaura crno-belih okupi sutra u 12.30 na stadionu u Humskoj.

Tim povodom MOZZART Sport pozvao je Alberta Nađa, člana UO i radne grupe za sprovođenje izbora, koji je u jednoj reči reagovao na poslednja dešavanja.
"Sprdnja je šta se dešava u klubu.“

U toku dana oglasiće se i treneri zaposleni u omladinskoj školi Partizana, s obzirom da su nezadoljni kašnjenjem plata i uslovima rada rešili da o tome obaveste javnost.

(FOTO: MN Press)


tagovi

albert nadjMile JovičićFK PartizanSrbijaSuperligaZoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara