""
""

Jorgos Samaras potpisao za Rajo

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.03.16. | 17:17

Iskusni Grk napustio Evropu i otišao u SAD

Iskusni grčki napadač Jorgos Samaras (31) napustio je Evropu i otišao u SAD, i to u tamošnju Drugu ligu u redove novoformiranog kluba Rajo OKC.

Izabrane vesti

Samaras je potpisao ugovor kako bi pomogao novom klubu iz Oklahome u debitanstskoj sezoni, a celu proteklu nedelju trenirao je sa ovim timom koji je u vlasništvu španskog prvoligaša Rajo Valjekana. 

Grk je u proteklom periodu bio slobodan agent, nakon što je prošlog leta raskinuo ugovor sa Vest Bromvič Albionom.
„Uzbuđen sam što sam stigao u Oklahomu i pojačao Rajo. Doveli su dosta dobrih fudbalera, pa ćemo sada trenirati jako napaorno i nadmo se da ćemo biti vrlo dobro plasirani u našoj prvoj takmičarskoj sezoni“, poručio je iskusni napadač.

Samaras, koji je postigao devet golova i zabeležio 81 nastup za Grčku, u redovima VBA je igrao samo osam utakmica od kako je u leto 2014. stigao iz Seltika.
„Ekstremno smo uzbuđeni i počastvovani što smo doveli Jorgosa. Igrao je na vrhunskom nivou tokom karijere i sreća je naša što je izabrao da dođe ovde. Samras sa sobom donosi i veliko iskustvo koje će biti neizmerno značajno za ovaj tim u debitantnskoj sezoni“, zaključio je trener Raja Alen Marsina.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Rajo OKCJorgos Samaras

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara