"Veselinović"
"Veselinović"

Javor nikada nije pobedio Partizan: Sada motiva ima na pretek!

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.04.14. | 19:26

Ivanjičanima i bod odgovara zbog opstanka

VeselinovićU stogodišnjoj istoriji Javora nizali su mnogobrojni uspesi. Ivanjičani su tri puta stizali do četvrtfinala Kupa Srbije, 2008. zamalo bili treći na tabeli odmah iza večitih, uspeli da osujete Zvezdu u osvajanju titule, ali nikada do sada nisu pobedili  Partizan.

U subotu će Javor igrati  kod kuće za opstanak, ali i za trijumf nad šampionom posle čega će moći da kažu da su dobili sve ekipe u Superligi.
“Nisam pratio statistiku i sada čujem za taj podatak da Javor nikada nije dobio Partizan. Mi smo i bez toga motivisani da igramo i ostavimo poslednji  atom snage na terenu, a želja da ih prvi put savladamo, i to u veoma nezgodnom trenutku za  oba tima, biće nam dodatno vetar u leđa”, kaže nekadašnje dete Partizana Borko Veselinović.
“U svaku utakmicu ulazimo  sa željom da osvojimo tri boda, ali bićemo zadovoljni  i jednim. U poslednjim utakmicama  dosta smo podigli nivo igre i imamo pravo da budemo optimisti pred ovu utakmicu. Partizan je dobra ekipa, sigurno će u Ivanjicu  krenuti po tri boda, ali mi ćemo igrati hrabro, imamo ekipu koja to može”.

Protiv crno belih neće igrati Stevan Račić i Igor Stojaković, a nekoliko igrača treniraju smanjenim intezitetom. Ostali momci su na raspolaganju treneru Slavenku Kuzeljeviću. Iako nije želeo da otkriva tačnu postavu za ovaj duel, pretpostavlja se da neće biti iznenađenja.
“Kad smo kompaktna celina možemo i protiv tako kvalitetnog protivnika kao što je Partizan. Publika će sigurno uživati  jer će  videti agresivan i hrabar Javor. Ako iz toga izađe dobar rezultat, to će biti nagrada momcima koji pokazuju želju za igrom, rezultatom, kvalitetom...Pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu jer će fudbal  biti na visokom novou, a navijače Javora da nam pruže podršku  neophodnu da osvojimo bodove”, rekao je Kuzeljević napominjući da ne treba trošiti reči na kvalitet Partizana i njihovih pojedinaca, koji je neosporan.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaFK PartizanJavorBorko Veselinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara