""
""

ISTRAŽNI SUDIJA: Butorović umro prirodnom smrću

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.06.13. | 14:57

"Uviđajem je utvrđeno da nema naznaka koje bi ukazivale da je smrt nastupila drugačijim načinom osim prvobitnog pretpostavljenog“, izjavio je Miroslav Alimpić

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović, koji je pronađen mrtav u subotu ujutro u svom hotelu Park u Novom Sadu, umro je prirodnom smrću, potvrdio je istražni sudija Višeg suda Miroslav Alimpić.

Telo kontraverznog biznismena biće poslato u Zavod za sudsku medicinuz gde će u nedelju biti obavljena obdukcija, posle koje će se utvrditi uzrok smrti. On je pomenuo da postoji sudska zabeleška o tome ko je i kako je zatekao Butorovićevo telo, ali da to nije za javnost.

Izabrane vesti

"Pregledana je i medicinska dokumentacija u i oko samog apartmana. Nema nikakvih tragova koji bi ukazivali da je smrt nastupila drugačijim načinom osim prvobitno pretpostavljenog - prirodnom smrću", izjavio je Alimpić.

Fudbalski klub Vojvodina oprostio se od svog predsednika.

"Danas je prestalo da kuca srce našeg predsednika Ratka Buturovića, velikog čoveka i vizionara. Malo je reći, Bato, hvala ti za sve, večno ćeš živeti u našim srcima i tvojoj Vojvodina", objavljeno je na sajtu ovog fudbalskog kluba.

Vreme i mesto sahrane Ratka Butorovića biće naknadno objavljeni.

(foto: MN Press)


tagovi

Ratko ButorovićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara