"Rikardo Međorini (desno)"
"Rikardo Međorini (desno)"

Iskustvo je to: Kjevo treći! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.10.16. | 19:56

Nova pobeda Letećih magaraca

Rikardo Međorini (desno)

Čudo od kluba! To je Kjevo iz Verone. Dok ostali italijanski klubovi svakog leta jure bezglavo za pojačanjima i troše novac koji nekada i nemaju, Kjevo uvek radi u tišini i troši samo kada je to neophodno. Sa jednim od najmanjih budžeta u Seriji A, redovno opstaju u ligi mimo mnogih prognoza.

Izabrane vesti

Tako će biti ove sezone. Leteći magarci su sjajno otvorili novi šampionat. Kjevo je u sedmom kolu ostvario i četvrtu pobedu u sezoni. Pobedili su u Peskari sa 2:0 i preuzeli treću pozicijiu na tabeli Serije A!

I dok Peskara od početka sezone nema sreće da neke dobre igre materijalizuje golovima i bodovima, Kjevo iskoristi svaku šansu koja mu se ukaže. Preiskusna ekipa. Znaju kada i kako treba da se brane, osete kad mogu da napadnu i rade to jako uspešno. Večeras su imali čak 14 šuteva ka golu Peskare u prvom poluvremenu. Potpuno su nadigrali Delfine...

I to oba puta školskim akcijama loveći greške u postavci Peskarine odbrane. Posle nekoliko promašenih šansi, Kjevo je pravi udarac zadao u 76. minutu. Birsa je majstorski prebacio odrbanu Peskare, a Međorini izbegao ofsajd zameku, predribalo golmana Bizarija i načeo domai tim. Kada se Peskara još više otvorila, sevnula je kontra u 85. minutu. Kastro je lepom dugom loptom pronašao Inglezea koji postiže prvi prvenstveni gol posle skoro dve godine.

I tri boda putuju na Bentegodi, a Peskari ostaje da preleži dečje bolesti koje je Kjevo davno arhivirao. 

SERIJA - 7. kolo

Subota:
Peskara - Kjevo 0:2 (0:0)
/Međorini 76, Ingleze 85/

20.45: Udineze - Lacio

Nedelja:
12.30: Empoli - Juventus
15.00: Atalanta - Napoli
15.00: Bolonja - Đenova
15.00: Kaljari - Krotone
15.00: Sampdorija - Palermo
18.00: Milan - Sasuolo
18.00: Torino - Fiorentina
20.45: Roma - Inter 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaKjevoPeskaraRikardo MeđoriniSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara