"Palasio, Medel i Di Natale"
"Palasio, Medel i Di Natale"

Inter i kod Manćinija igra bezveze, sad ga je ponizio Udineze: Palasio namestio gol, ali za pogrešan tim (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.12.14. | 22:48

Na Meaci došlo „iz keca u dvojku“...

Palasio, Medel i Di NataleHoće centrala da pogreši jednom, a ne sto puta... Navijači Udinezea mogu bez problema da citiraju čuvenu repliku Danila Bate Stojkovića iz „Balkanskog špijuna“, pošto su u drugoj poseti San Siru za sedam dana uradili ono što su propustili protiv Milana. Crno-beli sa Friulija prošle sedmice nisu ni gol postigli, a večeras su im dva bila dovoljna za pobedu nad Interom - 2:1. I nastavak sjajnog niza protiv Neroazura u gostima, pošto na poslednja četiri meča pred njegovim navijačima ne znaju za poraz.

Ovaj rezultat predstavlja svojevrsnu osvetu Andree Stramaćonija klubu koji ga je otpustio pre godinu i po dana, ali i krunski dokaz da Inter nisu problem treneri (nedavno otišao Macari, zamenio ga Mančini), veća „tanak“ igrački kadar. Neko bi rekao - nedostojan slavnog imena kluba. Malo na krilima navijača (koji su priredili sjajan doček Dejanu Stankoviću, pomoćnom treneru Udinezea), malo na ofanzivniji pristup nego inače, Inter je stezao obruč ispred Karnezisa i uspeo da probije oklop gostiju, tako što je minut pre odlaska na odmor Fredi Guarin sjajno proigrao Maura Ikardija, a nestašni napadač izbegao ofsajd zamku i pogodio za 1.0.

Izabrane vesti

Činilo se da sve ide onako kako su u Interu planirali. No, Udineze je i do tog trenutka bio povremeno opasan, a kad je primio gol, nije imao kud osim da napadne. U drugom poluvremenu na terenu je praktično postojao samo jedan tim i već posle 15 minuta Bruno Fernandes je posle duplog pasa sa Ortoom postigao spektakularan pogodak. Tu Handanović ništa nije mogao.

U tim trenucima nastalo je pomračenje na Meaci, Interovi igrači nisu znali šta da rade s loptom, pa je tako Rodrigo Palasio umesto da odigra napred, vratio loptu ka svom kaznenom prostoru, a tu njegovu grešku spremno dočekao Francuz Teru i poklon pretvorio  u pogodak za 2:1 i skok Udinezea na osmo mesto na tabeli.

Nemanja Vidić je sve vreme sedeo na klupi Intera, Zdravko Kuzmanović igrao 90 minuta, a Željko Brkić se kao rezervni golman Udinezea radovao pobedi svog tima.

SERIJA A - 14. kolo

Petak:

Fiorentina - Juventus 0:0

Subota:

Roma - Sasuolo 2:2 (0:2)
/Ljajić 78pen, 90+3 - Zaza 15, 18/

Torino - Palermo 2:2 (1:2)
/Martinez 35, Glik 64 - Rigoni 16, Dibala 44/

Nedelja:

Napoli - Empoli 2:2 (0:1)
/Zapata 67, De Guzman 72 - Verdi 19, Rugani 53/

Atalanta - Ćezena 3:2 (1:2)
/Benaluane 45+1, Stendardo 50, Morales 52 - Defrel 31. 43/

Đenova - Milan 1:0 (1:0)
/Antoneli 32/

Parma - Lacio 1:2 (1:1)
/Paladino 45 - Mauri 45+3, Anderson 59/

Inter - Udineze 1:2 (1:0)
/Ikardi 44 - Fernandes 60, Teru 71/

Ponedeljak:

19.00: Kaljari - Kjevo
21.00: Verona - Sampdorija

(FOTO: Action images)

 

 


tagovi

EvropaInterItalijaRodrigo PalasioSerija AUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara