""
""

Ima i onih koji žele da Van Gal ostane! Bila bi velika greška odreći ga se...

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 10:38

"Bila bi greška dovesti Murinja kao zamenu", smatra Fil Nevil

Dok se ceo svet obrušio na Luja van Gala i od čelnika Mančester junajteda traži njegovu „glavu na panju“, nekadašnji defanzivac Đavola Fil Nevil veruje da bi otpuštanje Holanđanina bila ogromna greška.

Izabrane vesti

Van Gal se posle poraza od Noriča praktično nalazi na tankom ledu, a vlasnici kluba i prvi operativac Ed Vudvard dali su mu još samo dva meča da popravi utisak, inače...

Ali Nevil smatra da Van Gal ne dobija podršku kakvu zaslužuje, te da prekaljeni stručnjak treba da dobije i veće poštovanje igrača, publike i javnosti. Takođe, on je kategorički jasno stavio do znanja svima da nije za to da Van Galova zamena bude Žoze Murinjo, sa kojim je već uspostavljen kontakt.
„Nadam se da će Mančester junajted dati šansu Van Galu do kraja sezone da pokaže šta ume. Ima veliko iskustvo koje može pomoći klubu. Takođe, nadam se da će Van Gal imati i veće poštovanje, jer to zaslužuje. Jako je ružno to što pored Van Gala svi pričaju već o njegovoj zameni, iako je čovek još trener Junajteda“, rekao je Nevil, koji je u nekoliko navrata istakao da bi klub napravio grešku kada bi angažovao nedavno otpuštenog menadžera Čelsija.

Pitamo se kako će porodica Glejzer reagovati posle ovoga?

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)

 

 


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaLuj van GalFil NevilEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara