""
""

Hasi pobesneo: Arsenal se nije video na terenu, pomogao im je sudija

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.10.14. | 14:42

Trener Anderlehta žali zbog nezasluženog poraza i krivi arbitra za pobedonosni gol Tobdžija

Anderleht je bio na pragu velikog rezultata i pobede koja bi ga ostavila u potpuno ravnopravnoj borbi sa Arsenalom za plasman u osminu finala Lige šampiona. Šampioni Belgije su vodili sa 1:0 do 89. minuta, ali su poraženi sa 1:2. Da su pobedili, imali bi bod više od Tobdžija, ali sada imaju pet manje i minimalne šanse da prođu grupu...

Izabrane vesti

Trener Besnik Hasi je sve iznenadio odlukom da na klupi ostavi Aleksandra Mitrovića i Matijasa Suareza. Sve do 89. minuta je izgledalo kao da je pronašao čarobnu formulu i dobitnu taktiku... Ali Gibs i Podolski su mu srušili planove kao kulu od karata. Albanac se teško miri sa takvim porazom.
„Razočaranje je ogromno. Da smo izgubili od boljeg tima, ne bi bio toliko nezadovoljan, sportski bi im čestitao. Odigrali smo dobru utakmicu. Gotovo savršenu. U prvom poluvremenu smo zatvorili meč, nije bilo šansi i sve je išlo po planu. U drugih 45 minuta smo pokazali više želje, više napadali, Arsenal se nije video na terenu. Isplatila nam se igra na kontranapade, postigli smo gol u savršenom momentu, ali nismo nastavili u istom ritmu... Oni su igrali samo u poslednjih nekoliko minuta“, razočaran je Hasi.

On je za poraz okrivio i sudiju Karlosa Velaska Karbalja. Po Hasijevim rečima, Španac nije dosudio čist faul nad Defurom kada je Anderleht uzeo loptu i krenuo u napad iz kojeg Podolski postigao pobedonosni gol.
„To je bio očigledan faul koji je morao da se svira. Svi na stadionu su to videli. Ali očigledno da to nije faul koji se svira ako ste klub iz male zemlje kao što smo mi. Platili smo i ceh zbog neiskustva naših igrača. Kod prvog gola, Nahar je potpuno zaboravio njihovog beka. Fali nam iskustvo. Nekada jednostavno treba da napucate loptu na tribine. Žao mi je zbog rezultata... Protiv Borusije smo nadigrani i poraženi na kvalitet. Protiv Arsenal to nije bio slučaj“, konstatovao je Hasi.  

(FOTO: Action images)


tagovi

AnderlehtBelgijaBesnik HasiEvropaLiga šampionaOlimpik MarseljŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara