""
""

Grojter Firt porazom doveo u pitanje promociju, da li se Bilefeld trgnuo na vreme?

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.04.14. | 20:25

Keln još mamuran od žurke, Azemi opet strelac za Detelinare

Bilefeld je pretposlednji tim u Cvajti, ali Plavi nisu odustali od borbe za opstanak, a to su na svojoj koži osetili fudbaleri Bohuma 1:4 (0:3). Gosti su u prvom poluvremenu postigli tri gola, a mogli su još jedan jer je Šonfeld promašio penal. Sahar je bio dvostruki strelac, postigao je gol pre i posle neiskorišćenog jedanaesterca, dok je Klos potvrdio tri boda u 39. minutu. Utešni gol za domaćine postigao je Butšer u 72. minutu igre, a Miler se pred sam kraj utakmice upisao u listu strelaca.

Keln je pre tri dana napravio ogromnu žurku povodom plasmana u Bundesligu, a izgleda da su igrači Jarčeva bili ili umorni ili nezainteresovani jer su protiv Ingolštada odigrali mršavih 1:1 (1:0). Očigledno da im bavarski tim ne prija jer su od njih izgubili i u prvom delu šampionata. Domaćini su poveli u 34. minutu preko Hartmana, a Nigerijac Udžah je izjednačio u 61. Brecko je zakomplikovao situaciju svom timu kada je u 78. minutu dobio drugi žuti karton i morao van igre. Lideri na tabeli su izdržali i bez njega.

Izabrane vesti

Grojter Firt je opasno doveo u pitanje drugu poziciju, u ovom kolu ni Azemi svojim golom nije mogao da ih spase. Osako je doneo prednost Minhenu 1860 posle četvrt sata igre, a mladić rođen u Prištini je šest minuta kasnije postavio konačan rezultat prvog poluvremena. Izgledalo je da će to biti drugi vezani remi domaćina, ali je usledio šok u 93. minutu kada je Bilov zatresao ućutkao Troli Arenu. 

CVAJTA – 32. kolo

Petak:

Bohum - Bilefeld 1:4 (0:3)
/Butšer 72 - Sahar 14, 31, Klos 39, Miler 87/

Grojter Firt – Minhen 1860 1:2 (1:1)
/Azemi 21 – Osako 15, Bilov 90+3/

Ingolštad – Keln 1:1 (1:0)
/Hartman 34 – Udžah 61/

Subota:

Dizeldorf – Aue
Frankfurt – Energi Kotbus

Nedelja:

Dresden – Karlsrue
Paderborn – Sandhauzen
Sent Pauli – Alen
Union Berlin – Kajzerslautern

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaKelnIlir Azemigrojter firtEvropaBundesliga 2Arminija Bilefeld

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara