""
""

Golman Jagodine potpisao za Bazel!

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 18:29

Ugovor na četiri godine

E, to se zove transfer! Ono što je pre tri sedmice najavljeno, danas je ozvaničeno. Dosadašnji golman Jagodine Đorđe Nikolić prešao je u - Bazel.

Prvak Švajcarske je na zvaničnom sajtu potvrdio vest o angažmanu mladog reprezentativca Srbije. Ugovor je postpisanaan četiri godine, a talentovani čuvar mreže zadužio je dres broj 13.
Bazel je veliki klub, bogate istorije i uvek se takmiči u Ligi šampiona. Ovo je velika prilika za mene. Uvek mi je bio san da zaigram za neki veliki klub, poput ovog. Jedva čekam nove izazove“, rekao je na promociji 19-godišnji Nikolić.

Izabrane vesti

U minulom prvenstvu Superlige, u kome je Jagodina ispala u niži rang, branio je na 19 utakmica, ali samo dve u drugom delu sezone (zbog povrede). Svejedno, to nije promaklo skautima kluba sa stadiona Sent Jakob park, koji su ga ugrabili pre Benfike, takođe ranije zainteresovane za njegov potpis.

Finansiski detalji transfera nisu poznati.

Inače, Nikolić je ponikao u Crvenoj zvezdi, gde je branio četiri godine (2008-2012), dve je proveo u Partizanu, ali je kao omladinac dobio spor pred Arbitražnom komisijom FSS i obreo se u Jagodini. Paraleno je bio član svih mlađih reprezentativnih selekcija Srbije.

(FOTO: Printsrceen www.fcb.ch)


tagovi

Švajcarska 1SuperligaSrbijaletnji prelazni rok 2016JagodinaĐorđe NikolićBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara