""
""

Gde je i šta radi Samardo Semjuels?

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.12.17. | 16:32

Centar sa Jamajke posvetio se treninzima u nadi da će naći novi klub

Samardo Semjuels na neslavan način je završio epizodu u dresu beogradskog Partizana, a to mu je bio drugi klub od početka sezone. Kontroverzni centar sa Jamajke je zbog kršenja disciplinskog pravilnika dobio otkaz, a kako javljaju italijanski mediji, Semjuels je opet počeo sa treninzima kako bi lakše došao do novog angažmana.

Izabrane vesti

Semjuels se trenutno nalazi u mestu Lentate sul Seveso, severno od Milana gde trenira u hali lokalnog trećeligaša i održava formu. Ipak, to je lakši deo posla u njegovom slučaju. A teži je kako da trenira samodisciplinu, jer bez toga će mu sva vrata biti zatvorena u Evropi.

Od odlaska iz Barselone u leto 2016. godine Semjuels je igrao za pet klubova i nigde nije ostavio iole ozbiljniji trag. U Betisu je za manje od mesec dana u pripremnom periodu uspeo da se sukobi sa trenerom Alehandrom Martinezom, tako da u ovom slučaju postoji paralela sa Partizanom.

Nosio je još dres kineskog Đangsua, italijanskog Brindizija, pa u pripremnom periodu letos i Makabija iz Haife. Očigledno je da se radi o igraču koji je vrlo problematičan samo su u Partizanu odlučili da rizikuju i to im se nije isplatilo.

Sada ostaje da se vidi koja će biti sledeća destinacija košarkaša sa Jamajke i da li će u novom klubu izdržati više od mesec dana. 

(FOTO: Starsport)


tagovi

Jadranska ligaFK PartizanSamardo Semjuels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara