"Adem Ljajić i Esteban Kambijaso"
"Adem Ljajić i Esteban Kambijaso"

Fjorentina tuži Galijanija zbog Ljajića: Adrijano, nismo se tako dogovorili...

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.13. | 11:05

Interesovanje Rosonera za Adema očigledno je trn u oku upravi Viole, koja na sve načine želi da stopira pregovore. Takođe, bivši as Partizana planira da promeni menadžera, pa bi umesto Faljija Ramadanija tu ulogu preuzeo njegov nekadašnji agent, Mladen Furtula, koji će raditi na tome da njegov klijent što pre ode u Milan

Adem Ljajić i Esteban KambijasoKao bomba odjeknula je vest da je Adem Ljajić dogovorio saradnju sa Milanom i da će među Rosonere preći u narednih nekoliko dana. Međutim, realnost je potpuno drugačija. Uprava Fjorentine tvrdi da posao nije završen, kao i da će uraditi sve što je u njenoj moći da se transfer i ne realizuje.

Šta više, Viola će podneti tužbu protiv potpredsednika Milana zbog toga što je stupio u kontakt sa Ljajićem bez dozvole kluba.
“Dragi gospodine Adrijano, nismo se ovako dogovorili! Ne možete vi da radite šta vam je volja! Zaklinjali ste se da ne želite Montoliva, a na kraju ste ga, ipak doveli. Sa Ljajićem vi kršite sva pravila i zakone. Dobili smo smešnu ponudu za Adema od kluba, a vi ste već obavili razgovor sa njim, iako to nije dozvoljeno. Zbog toga bi čak mogli da kaznimo i igrača“, napisao je potpredsednik Fjorentine, Paolo Panerai na svom Tviter profilu.

Izabrane vesti

Ono što je takođe jedna od vodećih tema u Italiji jeste da je Ljajić nedavno odlučio da raskine saradnju sa Faljijem Ramadanijem, a ulogu agenta će najverovatnije preuzeti Mladen Furtula, čovek koji je prvi vodio računa o karijeri 21-godišnjeg fudbalera. Pojedini italijanski mediji pišu da je razlog promene agenta taj što bi Furtula radio na tome da njegov klijent što pre ode u Milan.

Ipak, navijači Fjorentine nedavno su pokrenuli inicijativu da Ljajić ostane u klubu, oduševljeni formom i partijama koje reprezentativac Srbije pruža u poslednje vreme.

Da podsetimo, Adem je u subotu u prijateljskom meču proptiv Gazijantepa ponovo bio strelac, iako je ušao sa klupe.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adem LjajićAdrijano GalijaniEvropaFalji RamadaniFjorentinaItalijaMilanMladen FurtulaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara