"Karter-Vilijams nezadovoljan igrom svog tima"
"Karter-Vilijams nezadovoljan igrom svog tima"

Filadelfija i dalje ne može da pobedi, bliži se izjednačenje negativnog rekorda (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.11.14. | 11:04

Po američkim medijima pojavila se šala kako Siksersi ne bi mogli da se takmiče ni sa osrednjim koledž ekipama

Karter-Vilijams nezadovoljan igrom svog timaEkipa Filadelfije je poražena od Feniksa rezultatom 122:96 u sred svog grada i na taj način je nastavila niz bez pobede koji sada iznosi dvanaest mečeva od početka sezone.

Čak osam igrača gostujućeg tima imala su dvocifren učinak, a predvodio ih je Ajzea Tomas sa 23 poena. Na suprotnoj strani manje slab od ostalih bio je Majkl Karter-Vilijams sa 18 koševa, pri čemu je ostvario i šest asistencija.

Izabrane vesti

Novim neuspehom Filadelfija se približila neslavnom klupskom rekordu iz sezone 1972/73 kada je na startu prvenstva doživela 15 uzastopnih poraza, a nije daleko ni od apsolutnog rekorda NBA lige iz šampionata 2009/2010, u kojem je Nju Džersi prvu pobedu ostvario tek u 19. utakmici. 

Valja naglasiti da je tim Seventisiksersa u toj neslavnoj sezoni od pre nekoliko decenija završio takmičenje sa devet pobeda i 73 poraza.

Možda je i jedina stvar koju košarkaši Filadelfije mogu da urade do kraja sezone "tankovanje", tj. namerno gubljenje mečeva, kako bi na draft lutriji dobili što bolju startnu poziciju i možda i prvog pika iz naredne generacije košarkaških talenata.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ajzea TomasFiniks SansMajkl Karter-VilijamsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara