"Marko Šćepović na "
"Marko Šćepović na "

Dokle više: Juče Markec, danas Šćepović, ko je sledeći? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.08.13. | 01:31

Kakav predsednik – takvi i navijači! Kako Dragan Đurić godinama dopušta Grobarima upade u Zemunelo, klupske prostorije i na teren, tako ni skandalozno skidanje kapitenske trake sa ruke Marka Šćepovića ne predstavlja iznenađenje za dobre poznavaoce relacija rukovodilaca i vođa navijača Partizana

Marko Šćepović na Kad već šamaranje Lazara Markovića početkom 2011. prvi čovek crno-belih nije ni verbalno osudio, već je kompletnu javnost pravio slepom kod očiju, tvrdnjom  da su napadači na tadašnjeg prvotimca ušli sa istočne, a ne južne tribune, i da fizički kontakt nije bio tako jak, onda mu dođe maltene kao normalna pojava što jedan od viđenijih navijača posle poraza od Ludogoreca daje sebi za pravo da razvlasti večerašnjeg zamenika kapitena ilića.

To se na ovim našim prostorima nikad nije desilo!

Izabrane vesti

Mada u tom činu nije bilo tragova nasilja, još je Šćepović i "dobro" prošao, pošto jedan od vođa Grobara nije usavršio tehniku vraćanja flašice patentiranu od strane Darka Grubora, međutim, stvar je mnogo kompleksija i opasnija od puke ironije na račun takođe skandaloznog, užasavajućeg i odvratnog postupka generalnog sekretara na revanšu sa Širakom.

Čim su kupili ulaznicu, imaju pravo navjači i da zvižde i iskažu nezadovoljstvo na različite načine – čak i prema igraču svog kluba, a da ovaj nije ni kročio na teren – ali je nedopustivo i za ozbiljnu analizu kako su im to i po kojim kriterijumima klupski vlastodržci predvođeni Đurićem omogućili šetkanje atletskom stazom? I u prisustvu redara (čemu li oni služe?), policiju da ne pominjemo (jedan bezbednjak je nemo posmatrao ceo događaj) nesmetano određuju ko bi trebalo da bude kapiten? Ili trener (setite se kako su se zaleteli ka Slaviši Jokanoviću posle Žiline)?

Ovde se postavlja pitanje – šta bi se desilo da je umesto na 0:1 Marko Šćepović promašio šansu pri rezultatu 0:0? Kakvo je bilo raspoloženje na stadionu verovatno bi ionako omraženi napadač (o čijim fudbalskim kvalitetima nećemo ovom prilikom) bio tučen i pretučen. Ali isto tako, zamislite da je bilo 0:0, a Šćepović prevario Stojanova u 89. minutu iz onog zicera, obezbedio Partizanu plasman u naredno kolo i zatrčao se ka jugu, gde ga masa (neki kažu i rulja) oduševljeno čeka.

Kakva bi to tek količina licemerja bila?

Nisu nam potrebni zvaničnici UEFA, niti izveštaji njihovih delegati, da nam prikažu ono što smo sami videli. Ne očekujemo ni od državnih organa da reaguju, jer su žmurili i na prethodne slične pojave. Biće dovljno da se oglasi predsednik FSS Tomislav Karadžić i kaže narodu kako je Marko zdrav i prav, da ni njemu, kao ni Markecu onomad, "nije pala čelenka sa glave".

Šta će biti kad neko stvarno nastrada?

Pišu: Aleksandar Joksić i Olgica Nikolić
Foto: Star Sport


tagovi

Darko GruborDragan ĐurićLiga šampionaMarko ŠćepovićMiloš RadisavljevićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara