"Bogdan Bogdanović"
"Bogdan Bogdanović"

Divac čisti Kingse za Bogdana?

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.06.17. | 11:05

Bek-šuter Aron Aflalo više nije igrač Sakramenta, a veruje se da je ta pozicija već viđena za našeg asa

Bogdan BogdanovićBogdan Bogdanović i dalje uspešno sakriva gde bi mogao da nastavi karijeru naredne sezone. Mnogi srpskog asa vide već u NBA, mada ništa nije rešeno jer ni Fenerbahče baš nije "mačji kašalj" što se finansija tiče.

Bilo kako bilo, dešavanja "preko bare", tačnije u Sakramento Kingsima ukazuju na to da bi naš reprezentativac mogao da obuče njihov dres već ovog leta. Naime, nakon samo godinu dana raskinut je ugovor sa bek-šuterom Aronom Aflalom koji nije uspeo da zadovolji menadžment franšize, pre svih generalnog mendažera Vladu Divca.

Izabrane vesti

Aflalo u prodoruAflalo je za prošlu sezonu dobio čak 12,5 miliona dolara, pošto je imao dvogodišnji dogovor sa Kraljevima težak čak 25 miliona dolara! On je u dresu Kingsa odigrao 61 meč, a na 45 je bio u startnoj postavi. Za skoro 26 minuta po susretu prosečno je ubacivao samo tri poena, pa je sasvim jasno zššto je Divac optirao da raskine ugovor sa 31-godišnjim bekom. Srpski as je em mlađi šest godina, em bi sigurno, barem u prvoj sezoni bio jeftniji. O šuterskom učinku da ne pričamo.

(foto: MNpressphoto & Action Images)


tagovi

Vlade DivacSrbijaSakramento KingsNBA ligaFenerbahče BekoEvroligaBogdan BogdanovićAron Aflalo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara