""
""

Dinamo bez prvog napadača u Humskoj?

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.17. | 08:56

Aleksandar Pantić otkriva bitan detalj iz tabora Kijevljana...

Pre devet godina navijači Partizana imali su prilike da ga dobro upoznaju. Kada je Standard iz Liježa dolazio u Beograd na meč Lige Evrope - i slavio sa 1:0 - bio je jedan od najboljih igrača tog tima u kom su još bili De Kamargo, Vicel, Dante, Lane Jovanović, ali u četvrtak ga, po svoj prilici, neće biti na terenu. Radi se o Dijumersiju Mbokaniju (31), iskusnim golgeteru iz Kinšase, koji je ove sezone već dao šest golova.

Izabrane vesti

Ovu informaciju u razgovoru za Sportski žurnal otkrio je srpski defanzivac Aleksandar Pantić koji nije u kombinaciji za sutrašnji meč na stadionu u Humskoj 1. 
"Mbokani je stvarno odličan, ali možda neće igrati zbog povrede. U utorak nije trenirao, pitanje je da li će putovati s ekipom. Dečko ima 31 godinu, prošao je mnogo toga u karijeri i veliki je naš adut. Mnogo će nam nedostajati ukoliko ne bude mogao da istrči na teren".  

MOZZART KVOTE
(3,80) Partizan (3,35) Dinamo Kijev (2,05)
Četvrtak, 21.05

Drugi napadač je Brazilac Žunior Moraes...
"I on je doabr igrač, stigao je ovog leta, pa se još uklapa u tim. Tek je odigrao tri utakmice"

Ali najviše od svega Dinamu će faliti Andrej Jarmolenko, novi igrač Borusije iz Dortmunda...
"Znali smo da će otićie. I teško je to nadoknaditi... Ali zaslužio je da igra u jačem klubu jer je prevazišao ukrajinski fudbal. Na njegovoj poziciji igra 19-godišnji Cigankov, perspektiva kluba", zaključio je Pantić.

Partizan i Dinamo igraju u četvrtak od 21.05. 

(foto: Action Images)


tagovi

Diumersi MbokaniEvropaLiga EvropeFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara