""
""

Da li znate s kojim napadačem je Vidić obožavao da igra? Brz je, agresivan, svaki tim bi ga poželeo!

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.09.16. | 11:24

Još jedna zanimljiva izjava Nemanje Vidića

Vratio se Nemanja Vidić na svoj Teatar snova posle dužeg odsustva i odmah izazvao burno interesovanje brojnih medija.

Izabrane vesti

Već je legendarni kapiten Mančester junajteda i Crvene zvezde govorio i hvalio potencijalnog naslednika Erika Bajija britanskoj štampi, a onda je izdvojio malo vremena da kaže koju reč i o nekadašnjem saigraču Čičaritu Ernandezu

Meksički novinari iskoristili su priliku da Vidića pitaju kakva je iskustva imao sa sadašnjim golgeterom Bajera iz Leverkuzena, a baš kao i u slučaju Bajija, padale su samo pohvale.
„Čičarito je odličan igrač, vrhunski napadač. Bilo mu je možda malo teže u Mančesteru, ali Junajted je veliki klub i sve se menja, od trenera do igrača, pa i ostalih stvari“, kaže ambasador Crvenih đavola.

Ipak, Čičaritu se za četiri godine boravka u Junajtedu nije dalo da izraste u heroja Old Traforda. Bar ne stalnog. Ernandez je više imao ulogu džokera koji češće ulazi s klupe. I umeo je da donese radost klubu. Ni u Realu se nije snašao, ali je u Bajeru procvetao. Zbog toga Vidić ne krije da je ponosan na Meksikanca što je ipak uspeo da u Bajeru pokaže pun potencijal.
„On je veliki profesionalac, uvek trenira naporno i jako. Igrao sam s njim i protiv njega i pokazao je veliki kvalitet. Čičarito je vrsta igrača koju svaki tim želi da ima. On je jedan od najboljih napadača s kojim sam igrao. Brz je, agresivan i jasno je zašto ga traže brojni klubovi. Sada dobro igra u Bajeru i jako sam ponosan na njega“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ćićarito ErnandezEngleskaEvropaNemanja VidićPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara