"Sa jednog od ranijih duela Sankt Paulija i Grojter Firta"
"Sa jednog od ranijih duela Sankt Paulija i Grojter Firta"

CVAJTA: Tri puta iks

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.03.14. | 20:34

Golova je bilo samo u drugom poluvremenu susretu Sankt Paulija i Grojter Firta. Ali, tada je baš prštalo

Sa jednog od ranijih duela Sankt Paulija i Grojter FirtaGrojter Firt nastavlja dugu seriju nepobedivosti koja se proteže još od 2. februara. Detelinari su u 28. kolu Cvajte odoleli na gostovanju kod Sankt Paulija, koji je propustio priliku da se uz pomoć domaće publike značajnije približi promociji – 2:2.

Istina, Gusari i nisu preterano opasan domaćin. Naprotiv, prilično su velikodušni na Minerntor stadionu na kojem su pre ovog meča osvojili samo 18 od mogućih 39 poena?! Na poslednjih pet samo jedna pobeda, tri remija i četiri meča bez postignutog gola.

Izabrane vesti

I večeras je Sankt Pauli imao probleme sa realizacijom, ali samo do 66. minuta kada je Sebastijan Šaten postigao prvi gol na meču. Verovano niko nije ni slutio da će ih u narednih 20 minuta pasti još tri.

Prvo u 75. minutu Benedikt Reker za 1:1, a već u 76. Ilir Azemi, dvostruki strelac u pobedi nad Fortunom od pre nekoliko dana, za potpuni preokret. Sedmi gol momka rođenog u Prištini u ovoj sezoni.

Za konačnih 2:2 zaslužan je Markus Torant, koji je u 85. minutu spasio domaće potpunog kolapsa i pogurao ih do četvrtog mesta. Ali, Kajzerslautern ima utakmicu manje, a preti i Karlsrue.

Grojter Firt, za koji je Nikola Đurđić igrao do 82. minuta, dok Ognjen Mudrinski nije bio u protokolu, ostaje na drugom mestu, sada sa 49 bodova, tri više od Paderborna.

CVAJTA – 28. kolo:

Fortuna – Ingolštad 0:0

Sankt Pauli – Grojter Firt 2:2 (0:0)
/Šaten 66, Torant 85 – Reker 75, Azemi 76/

Dinamo Drezden – Sandhauzen 0:0

Subote:
13.00: Bohum – Ercgebirge Aue
13.00: Karlsrue – Kajzerslautern

Nedelja:
13.30: FSV Frankfurt – Padeborn
13.30: Minhen 1860 – Keln
13.30: Arminija – Alen

Ponedeljak:
20.15: Union – Energi

(FOTO: Action Images)


tagovi

Markus TorantSebastijan ŠatenSankt PauliSandhauzenNemackaIlir Azemigrojter firtFortuna DiseldorfEvropaDinamo DrezdenBundesliga 2Benedikt Reker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara