""
""

Čenk kao tenk! Turci srušili Švedsku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.16. | 21:51

Napadač istanbulskog Bešiktaša odigrao je jednu od najboljih partija sezone. Momak rođen u nemačkom Veclaru postigao je oba gola za domaću reprezentaciju

Počelo je odbrojavanje za Evropsko prvenstvu u fudbalu, a najbolje kontinentalne selekcije nastavile su sa odigravanjem pripremnih utakmica. Tako je reprezentacija Turske u Antaliji savladala Švedsku sa 2:1.

Izabrane vesti

Ono što je sada jasno, na zadovoljstvo navijača Turske, selektor Fatih Terim može da računa na raspoloženog Čenka Tosuna.

Napadač istanbulskog Bešiktaša odigrao je jednu od najboljih partija sezone. Momak rođen u nemačkom Veclaru postigao je oba gola za domaću reprezentaciju.

Pobedonosni gol dao je devet minuta pre kraja utakmice, a prethodno je u 32. minutu bio najsnalažljiviji pred protivničkim golom i poslao loptu u rašlje.

Strelac jedinog pogotka za Šveđane koji večeras nisu blistali bio je Andreas Grankvist u 74. minutu i tada se činilo da bi Tri krune možda i mogle da izbegnu poraz u duelu sa uvek silno motivisanim Turcima.

Selekcija Švedske na EP igraće u grupi sa Belgijom, Italijom i Republikom Irskom. Turska će se takmičiti u grupi sa Španijom, Češkom i Hrvatskom.

 

 


tagovi

TurskaŠvedskareprezentativni fudbalEvropaČenk TosunAndreas Grankvist

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara