""
""

Čelsijeva poruka Dortmundu, Volfsburgu i Leverkuzenu: De Brujn košta 30 miliona evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.01.14. | 20:29

Plavci ne žele tako lako da se odreknu Belgijanca koji nije u Murinjovim planovima, ali jeste želja bundesligaša

Posle sjajne sezone u dresu Verdera, Kevin De Brujn se letos vratio u Čelsi pun samopouzdanja sa željom da dokaže da je parvi materijal za tim Plavaca.

Izabrane vesti

Ipak, brzo je ušao u sukob sa Žozeom Murinjom i zaradio status epizodiste u Čelsiju. Minutažu dobija na kašičicu što je privuklo pažnju nemačkih bundesligaša koji se sećaju njegovih odlčičnih partija u Verderu i u Belgijancu vide potencijalno pojačanje. Konkretno, Borusija iz Dortmunda, Bajer Leverkuzen i Volfsburg su se namerili da dovedu De Brujna, ali to neće ići tako lako kao što su planirali.

Bez obzira što Murinjo ne računa ozbiljno na De Brujna, klub sa Stamford Bridža ne želi da se odrekne plavokosog veziste. Postavili su cenu od 30 miliona evra, što je razočaralo nemačke klubove. Volfsburg trenutno deluje kao najpozbiljniji kandidat da plati tu sumu, a u Dortmundu i Leverkuzenu se i dalje nadaju da bi Čelsi mogao da spusti cenu za 10 miliona evra.

Sam igrač je izjavio da bi najradije prešao u Volfsburg gde je sportski direktor Klaus Alofs, čovek koji ga je pre godinu i po dana doveo u Verder iz Bremena na pozajmicu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Borusija DortmundBajer LeverkuzenZima 2014VolfzburgNemackaPremijer ligaKevin de BrujnEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara