"Lids mu dođe kao igračka"
"Lids mu dođe kao igračka"

Ćelino ga oterao, pa vratio - Redfern ponovo na klupi Lidsa

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.10.14. | 13:02

Italijanski biznismen izvinio se navijačima zbog loših rezultata i najavio bolje dane za klub sa Eland Rouda

Lids mu dođe kao igračka

Masimo Ćelino nastavlja da se igra sa Lidsom, a trenerska vrteška nikako ne prestaja da radi! Kontroverzni italijanski biznismen potvrdio je da će Slovenca Darka Milaniča na klupi zameniti Nil Redfern koji je već obavljao tu funkciju do pre mesec dana.

Izabrane vesti

Milanič je na kormilu timu sa Eland Rouda izdržao samo 32 dana, a Redfern će ovaj put, kako je potvrdio Ćelino, dobiti stalan posao. On je prethodno čak pet puta bio vršilac dužnosti menadžera Lidsa.

"Stvarno hoću da se izvinim navijačima Lidsa, oni, bez dileme zaslužuju mnogo bolje rezultate", poručio je vlasnik kluba sa Eland Rouda.

Ćelino ima običaj da često menja trenere, a u junu je doveo Dejva Hodakaja, koji je „najuren“ 28. avgusta kada je Redfern preuzeo ekipu.

Lids već godinama pokušava da se vrati u Premijer ligu, ali nikako mu to ne polazi za rukom. Tim sa Eland Rouda igra očajno i ove sezone, pošto trenutno zauzima 18. mesto na tabeli Čempionšipa.

Legenda Lidsa Džoni Džajls bio je besan zbog ovakvog ponašanja Ćelina i poručio mu da bi najbolje bilo da napusti klub. On je okrivio Italijana da je napravio potpuni haos u klubu.

"Najbolje što bi on mogao da uradi je da pokupi svoje stvari i ode iz kluba, a da Lids preuzme neki novi vlasnik. Ludilo je prava reč za ono što Ćelino radi. Nema novca za dovođenje igrača, a očekuje čuda. Možda je najbolje da vlasnici klubova budu i treneri", poručio je Džajls.

Ekipa Lidsa juče je izgubila na svom terenu od Vulverhemptona sa 2:1, a sledećeg vikenda očekuje je gostovanje Kardif Sitiju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipDarko MilaničMasimo Ćelino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara