"Mihajlovic"
"Mihajlovic"

Broki otkriva: Mihajlović mi je čestitao, to je znak velikog stila

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.04.16. | 13:21

Srpski strateg oduševio mladog trenera Rosonera

Mihajlovic

Siniša Mihajlović je na prilično neprimeren način, telefonskim pozivom, saznao da je dobio otkaz u Milanu, ali nakon meča između Sampdorije i Rosonera pokazao koliko poštuje svoje kolege. Njegov naslednik Kristijan Broki otkrio je na konferenciji za štampu posle pobede u Đenovi da je dobio poruku čestitke od srpskog stratega.
"Poslao mi je poruku i pohvalio me je - to je znak velikog stila. Doživeo sam svoj san, ovaj povratak je bio znak sudbine. Doživeo sam veliko uzuđenje. Cele nedelje sam bio miran i spokojan, ali sam sada doživeo udar adrenalina", rekao je Broki.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak za pslihološlu stabilnost unutar svlačionice može u značajnoj meri da zahvali Mihajloviću, ali je on u taktičkom smislu odmah ostavio svoj trag. Primera radi, Mario Baloteli je proveo svih 90 minuta na terenu i odigrao više nego zadovljavajući meč.
"Baloteli je bio fantastičan, nedostajao mu je samo gol. Baka mora da radi više za tim, da više drži loptu i pomogne timu da raste. Ali njegov stav je generalno ispravan", rekao je Broki, koji će priliku da se pokaže pred navijačima Milana imati u četvrtak protiv Karpija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija AMilanKristijan BrokiItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara