""
""

Brka vodi Čačane u Superligu: Bogićević novi trener Borca!

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.11.13. | 14:40

"Borac ima kvalitet za prvo mesto", poručio je doskorašnji strateg Javora

Borac je u najkraćem roku rešio pitanje novog šefa stučnog štaba. Nakon odlaska Dejana Vukićevića na njegovo mesto je postavljen doskorašnji trener Javora Bogić Bogićević.

Čačanin je sedamdesetih godina bio golman Borca, a u dugoj trenerskoj karijeri vodio je Hajduk sa Liona, Zemun, Radnički, Železničar, Inđiju, Donji Srem, Javor iz Ivanjice.

Izabrane vesti

Sportski direktor Borca Slobodan Ilić izrazio je očekivanje da će Bogićević podići ekipu i na kraju uspeti da ostvari cilj kluba, plasman u viši rang.
"Posle odigranih12 kola i 18 osvojenih bodova došli smo do zaključka da bi trebalo nešto da promenimo. Tačno je da je ostalo do kraja još tri kola i mnogi će reći da je to malo utakmica, ali s obzirom na tabelu, smatramo da je devet bodova ogromno i da možemo da prihvatimo priključak. Sigurno ćemo zimski prelazni rok odraditi maksimalno i na kraju ostvariti prvobitni cilj, ulazak u viši rang. Bogićević je bivši igrač Borca, iz Čačka je, i kao traner šest klubova je uveo u viši rang", rekao je Ilić.

Novi strateg Borca Bogić Bogićević rekao je da mu je drago što je stigao poziv iz Borca i što je posle toliko godina ponovo u Čačku.
"Nadam se da će sve ispasti kako treba i da ćemo u naredna tri kola osvojiti što više bodova i juriti ulazak u viši rang takmičenja. Mislim da Borac ima kapacitet za prvo mesto, ali šta se desilo u međuvremenu teško je gvoriti. Cenim svog prethodnog kolegu i dok ne razgovaram s njim, ne mogu ništa drugo reći. Mislim da je Dejan jedan sjajan trener, ali tako je to u našem poslu, nekad ide nekad ne ide", rekao je Bogićević.

Stručni štab ostaje isti, a biće pojačan Bogićevićevim dosadašnjim pomoćnikom Draganom Cvetićem.

Borac u sledećem kolu dočekuje Slogu iz Kraljeva.

(Piše: Đurđe Mečanin, foto: MOZZART Sport)


tagovi

Bogić BogićevićBorac ČačakPrva liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara