"Nenad Bjeković"
"Nenad Bjeković"

Bjeković odgovorio Đuriću: Kafanske priče bolesnog uma

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.02.13. | 12:15

“Cela priča jednostavno nema veze s istinom“, dodaje bivši sportski direktor crno-belih u izjavi za MOZZART Sport

 

Nenad BjekovićBivši sportski direktor Partizana Nenad Bjeković oštro je negirao trvdnju aktuelnog predsednika crno-belih Dragana Đurića, koji je klupsku legendu izdvojio kao jednog od finansijera navijačke grupe Zabranjeni.
Tako nešto može da smisli i izjavi samo bolestan um. To su isuviše ozbiljne optužbe za koje bi morao da ima čvrste dokaze. A nema ih, jer cela priča nema veze sa istinom. Nažalost, moraću da citiram dotičnog gospodina i njegovu čuvenu formulaciju: ’Sve su to gluposti,  budalaštine i kafanske priče’“, rekao je Bjeković MOZZART Sportu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Đurić je naveo da Zabranjeni, navijači koji su već duže vreme u sukobu sa aktuelnom vladom u Humskoj, rade po nalogu opozicije koja želi fotelje. Poimence je pomenuo Bjekovića i Mladena Krstajića.
Naravno da me zanima sve što je u vezi sa Partizanom i tako će biti do poslednjeg dana mog života, ali trenutno ne učestvujem ni u kakvim dešavanjima u klubu. Jedina istina je da smo isti scenario videli i prošle godine kada su me isti ljudi optuživali za istu stvar“.

Na pitanje da li će kao član Skupštine Partizana u ponedeljak prisustvovati sednici tog tela, na kojem bi moglo, mada nije sigurno, da se postavi pitanje nepoverenja Đuriću i njegovim saradnicima, Bjeković je kratko rekao: “Možda, ako mi obaveze dozvole, jer sam ranije isplanirao put u Nemačku kod dece. Videćemo“.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dragan ĐurićNenad BjekovićFK PartizanSrbijaSuperligaZabranjeni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara