"Luiđi Di Bađo"
"Luiđi Di Bađo"

Bjađo: Srpski tim ima hemiju!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.13. | 19:44

Primetili smo da Srbima tokom meča pada koncentracija što ćemo probati da iskoristimo. Bolja strana srpskih igrača je dobra fizička sprema“, rekao je selektor mladih Italijana

Luiđi Di BađoU okviru kvalifikacija za EP 2015. godine mlada fudbalska reprezentacija Srbije pokušaće da isparvi kiks protiv Belgije i savlada vršnjake iz Italije. Ekspedicija Azura smeštena je u Čačku, ali su u vreme odigravanja utakmice (17.00 sati) odradili trening na stadionu FK „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca. Pred sam trening selektor italijanske reprezentacije, Luiđi Di Bjađo, strpljivo je odgovarao na pitanja mnogobrojnih novinara koji su došli iz Italije.

Bivši fudbaler Lacija, Rome, Intera, između ostalog, rekao je da su dva puta gledali video snimak utakmice Srbija - Belgija (2:2).
„Srbija ima dobru ekipu i pravu hemiju“, kazao je Di Bjađo i dodao:„Italija će igrati svoju igru, ali će se delimično prilagoditi rivalu. Primetili smo da Srbima tokom meča pada koncentracija što ćemo probati da iskoristimo. Bolja strana srpskih igrača je dobra fizička sprema“.

Jedno od pitanja italijanskih kolega, za selektora Italije, bilo je da li će biti zadovoljan podelom bodova?
„Pre svega, nama odgovara što su Srbija i Belgija podelile plen. Nerešen rezultat u sutrašnjem meču je dobar ishod, ali ćemo ići na pobedu. Cilj je da dobro odigramo i da se približimo prvom mestu. Raduje nas podatak da smo zdravi i da ćemo kompletni ući u duel sa Srbijim“, zaključio je Di Bjađo.
SakiRanije tokom dana selektor Srbije, Radovan Ćurčić, rekao je za MOZZART Sport da su se mladoj selekciji priključili Đuričić i Živković, a da su zbog povreda i kartona van stroja Vitas, Đurđević i Mijailović. Našeg selektora raduje i oporavak Matije Nastasića koji će biti u sastavu.

Na tabeli naše grupe prvu poziciju trenutno zauzima Belgija sa trinaest bodova, druga je Italija sa devet, dok je Srbija sakupila sedam poena.

Na stadionu Metalca se u italijanskoj ekspediciji našao i legendarni Arigo Saki. Čuveni trener Parme, Milana, madridskog Atletika bio je okružen novinarima i sa njima je srdačno razgovarao, a prisutan je bio i čuveni golman Intera Frančesko Toldo.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti


tagovi

EvropaLuiđi Di BjađoMlada reprezentacijareprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara