""
""

BET INFO: Rozbergovo rušenje Hamiltona u Monci vredi kvote 4.00!

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.09.16. | 09:32

Na F1 tiketima sve je moguće, pa i Rozbergovo kroćenje Hamiltona, kao i odlična 2,35 kvota za Rajkonenov plasman na podijum

Magična staza, nazvaše pistu u Monci i nisu pogrešili! Može li Niko Rozberg na neki magičan način da prevari Hamiltona kvotom 4,00, i pobedi u već za Britance dobijenom boju?

Izabrane vesti

Ko je ko, videće se danas u 14:00, kada će uz buku Ferarijevih fanova  startovati hibridni motori Rozberga, Hamiltona, Fetela i kompanije...

Da se zna, Luis Hamilton je bio najbrži na treningu, i prosto jede čuvenu stazu postavljajući sjajna rekordna vremena! Tu nema razmišljanja, on ili pobeđuje ili je svakako na podijumu VN Italije. Tip na njegovu pobedu ili plasman na podijum je sigurica nad siguricama.

Za fiks na plasman od prvog do trećeg mesta ozbiljnu računicu treba napraviti na račun Sebastijana Fetela i Kimija Rajkonena. Oni pred domaćom publikom moraju u borbu za podijum koga im olako neće prepustiti Red Bulovi puleni, ali ni Vilijams. Fetelov podijum danas u MOZZARTU vredi kvote 1,40. Kada je reč o Kimiju Rajkonenu njegovo prolivanje šampanjca u Monci može biti nagrađeno kvotom 2,35.

Izglede za plasman na pobedničko postolje, odnosno na jedno od prva tri mesta imaju i Maks Verstapen i Danijel Rikardo. Podijum za mladog Holanđanina danas u MOZZARTU vredi kvote 9,00, dok se ista kombinacija na Red Bulovog Danijela Rikarda obračunava sa kvotom 7,00.

KOMPLETNU MOZZARTOVU PONUDU IGARA ZA VN ITALIJE MOŽETE VIDETI OVDE

(Foto: Action Images)


tagovi

VN ItalijeSebastijan FetelNiko RozbergMaks VerstapenLuis HamiltonKimi RajkonenFormula 1Danijel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara