"LEGENDE GAZDUJU"
"LEGENDE GAZDUJU"

BET INFO: Legende Dankan i Novicki u plusu, Džo Džonson standardno nezainteresovan

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.12.14. | 15:55

Sinoć smo bili perfektni, pokušaćemo da što duže održimo niz pogodaka...

LEGENDE GAZDUJU8541 Dirk Novicki (Dalas) - više od 18,5

Dirkenštajn je ove sezone jake partije rezervisao za jake protivnike. Protiv Lejkersa, Njujorka, Šarlota i sličnih ekipa igra loše, dok je recimo Oklahomi u nedelju ubacio trideset poena. U goste Dalasu dolazi Vašington, još uvek iscrpljen posle fenomenalne pobede u Hjustonu, pa očekujemo da Vizardsi ne budu baš na istom nivou kao noć pre.

Izabrane vesti

8528 Džo Džonson (Bruklin) - manje od 16,5

Ostajemo pri tome da Džo Džonson ne može da prebaci zadatu granicu. Ne želimo da pomislite da imamo išta protiv beka Bruklina, ali indolentnost koju pokazuje na terenu već par sezona je toliko očigledna da jednostavno ne možemo da odolimo. Nije bitno ko ga čuva, nije bitno protiv koje ekipe igra, Džo uvek pronađe način da ne bude motivisan i da na terenu izgleda kao da mu je košarka apsolutno nebitna u životu.

8557 Klej Tompson (Golden Stejt) - više od 21,5

Utakmica u Ouklendu ima potencijala da se završi rekordnom razlikom. Filadelfija je blago rečeno očajna, dok Golden Stejt melje ove sezone.  Jedina opasnost kod ovog tipa jeste činjenica da će u jednom trenutku biti prevelika razlika, pa je moguće da starteri Golden Stejta ranije napuste igru. No, mi se uzdamo u Filadelfiju i njenu sposobnost da primi izuzetno veliki broj poena.

8537 Tim Dankan (San Antonio) - više od 16,5

Najbolja četvorka u istoriji NBA lige mora da zapne kako bi Sparse izvukao iz male krize u kojoj su se našli. Na terenu sa suprotne strane neće biti Memfisovog razbijača Zeka Rendolfa koji je povređen, pa očekujemo efikasnu partiju velikog Tima Dankana. Kroz istoriju se Memfis pokazao kao pogodan rival za Dankana, protiv kojih Timi Di ima treći najbolji učinak. Samo Dalasu i Finiksu daje prosečno više poena nego Memfisu (20,9)

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet infobet analizaDirk NovickiDžo DžonsonKlej TompsonNBA ligaTim Dankan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara