""
""

Barsa potvrdila: Ter Štegen ili Pepe Reina!

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.11.13. | 14:22

Katalonski klub konačno prizao da pregovara sa dvojicom čuvara mreže koji će naslediti Viktora Valdesa

Ono što se dugo najavljivalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu: Barselona će Viktora Valdesa zameniti Mark-Andre ter Štegenom ili Pepeom Reinom.

Izabrane vesti

Potpredsednik katalonskog kluba Ðozep Bartomeu potvrdio je danas da je šampion Španije u poodmaklim pregovorima sa nekoliko golmana, među kojima su i Pepe Reina i Mark-Andre ter Štegen.
„Mi smo u potrazi za novim golmanom još od januara, sada smo već u poodmaklim pregovorima. U januaru sledeće godine saopštićemo ime novog golmana, tada će i odlazak Viktora Valdesa postati zvaničan. Ter Štegen i Rejna su među kandidatima“, rekao je Bartomeu španskim medijima.

Valdesu na leto ističe ugovor s Barselonom i on je najavio da će u junu promeniti sredinu, a najverovatnije će pojačati Monako. Reina, njegov kolega iz reprezentacije, ima ugovor s Liverpulom do juna 2016. godine, a trenutno je na pozajmici u Napoliju. On je već bio član prvog tima Barselone u periodu od 2000. do 2002. godine i šprošao je Barseloninu fudbalsku školu što mu je dodatni adut.

Međutim ono što je hendikep Reini, a adut Ter Štegenu su godine. Mladi Nemac je jedan od najtalentovanijih golmana Evrope. Sa Borusijom iz Menhengladbaha ima ugovor do leta 2015. godine, a Uprava mu je ponudila produžetak saradnje.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đozep BertomeuEvropaMark-Andre Ter ŠtegenPepe ReinaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara