""
""

Arsenal dovodi vrhunsko pojačanje iz Šalkea zbog previda u vrednosti otkupne klauzule?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.16. | 14:32

I to za sitan novac - svega 12.000.000 evra

Benedikt Hevedes u Arsenalu za samo 12.000.000 evra!

Izabrane vesti

Ovim naslovom nemački Bild najavio je transfer koji će umnogome uzdrmati sve strukture Šalkea, jer će Tobdžije za sitan novac dobiti vrhunskog štopera. A klub iz Gelzenkirhena izgubiće mnogo usled jednog velikog propusta. Arsen Venger možda jeste izgubio bitku za Pjera Emerik Obamejana, ali i dalje ume da pronađe pravo rešenje za malu lovu. 

Hevedes u svom ugovoru, koji je poslednji put revidiran pre gotovo tri godine, ima otkupnu klauzulu u visini od 12.000.000 evra, a s obzirom na igre koje pruža kapiten Rudara, jasno je da bi klub mogao da dobije šamarčinu od koje će brideti obrazi svim poslovođama.

Nemački reprezentativac i član ekipe koja je 2014. godine osvojila Mundijal u Brazilu bio bi idealno rešenje za bedem ispred gola Arsenala i igrač koji bi mogao podjednako dobro da igra i sa Loranom Košćelnim i Perom Mertezakerom, s obzirom na to da Gabrijel i Kalum Čejmbers i dalje nisu ubedili Vengera da su dovoljno dobri za najveće izazove.

I Košćelni i Mertezaker su ušli u četvrtu deceniju života, pa bi dolazak Hevedesa predstavljao pravo osveženje, jer Arsenal i dalje ima šampionske ambicije. 

Ne treba zaboraviti to da Bild zaista retko kada greši i kada pusti informaciju u etar to obično bude rešena stvar u najkraćem vremenskom periodu. 

Sve informacije sa fudbalske pijace možete ispratiti u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", ali i pregledom na naš specijal "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaNemackaEvropaEngleskaBenedikt HevedesArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara